?! Hvordan!? Du har terrasse og nyde kun et par måneder? Vær forsigtig, fordi hvis du hører nogen mindre heldig, kan du blive din &# 39; indtager&# 39;. Okay, vi ikke sige, at du forlader med fjer frakke, og du føler under sneen, men vi har nogle ideer til at hjælpe dig med at gøre din terrasse i foråret, sommer, efterår og vinter (indefra og ud!).

Og husk: Foråret er her! Så du skal ikke spilde en eneste sekund og skærpe din terrasse. den af "Jeg vil gøre det, når du starter det gode vejr" risici oversætte til "gå, jeg har næsten kørt mig i løbet af sommeren, og jeg har endnu ikke færdig melodi terrassen". Her er de tips til at nyde terrassen hele vejen rundt.

1. Coldproof og varme

Samme møbler, diverse tilbehør, især puder og plaider. Kun med denne ændring kan du forlænge levetiden på terrassen, uanset årstiderne. I foråret og sommeren, vælge tekstilstof excitment som hør eller bomuld, og lyse farver, som ikke holde på varmen. Og for den kolde, Søger varme uld, punkt og endda hår tekstiler. Tænk over det: på solrige dage, kan du ikke modstå have kaffe udenfor.

Gallery, 10 billeder
10 ideer til at nyde hele året TERRACE

2. blomster og farver også i de kolde måneder

Hvor er det skrevet, at det eneste blomster er forår? Kameliaer, Lantana, morgenfruer, alhelís, tanker ... Jeg vil glæde i de dage af regn. Disse planter bære udenfor i den kolde årstid med sine lyse farver. Sæt dem i farverige potter, og du vil skabe en slående og selvsikker sæt.

3. Nyd det i lyset af månen ... og stearinlys!

Stearinlys tilføje varme, hvilket skaber en meget behagelig atmosfære og magiske atmosfære af intimitet. Stående fakler, lanterner, lysestager eller lysestager ... Enten valg er god.

Detalje af lysestager med stearinlys uden

Det vigtigste er at placere dem i grupper for at skabe belysning point afhængig af de forskellige zoner. Vær sikker på at vælge en sikker lysestager til ydersiden for at undgå ulykker. Og glem ikke at sætte nogle citronella for at holde myggene væk i de varmere måneder!

4. En visning til dine behov

"Sikker på, men min terrasse med udsigt over grå mur af bygningen overfor, "siger du. Intet problem. Placer et gitter og vælge en slyngplante såsom vedbend og bougainvillea at stoppe med at se en væg. Selvfølgelig er du nødt til at vente et stykke tid til at vokse. En anden mulighed er bambus, de er meget hårdføre og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

5. omdanne det til en chill out

Og dispenserer med møbler! Det centrale er at skabe en stil chill out terrasse, hvor alting sker i jordhøjde. Put madrasser og masser af puder i forskellige størrelser, hvor man kan ligge til at lytte til musik eller nyde en hyggelig aften med venner. Et godt alternativ til puderne er -Store puffer, små, runde, firkantede ...- fordi du kan bruge dem som et bord eller sidde. Andre poster, der ikke kan gå glip af, er lanterner, tæpper naturlig fiber eller træ til at gå barfodet og et græsareal at lægge på. Hvis du ikke ønsker at skulle være opmærksom på din vedligeholdelse, kan du vælge en kunstig. M2 solgt og selv om der er ikke noget som de naturlige, nye designs og give det trick er komfortable og soft touch. I Leroy Merlin vil du finde dem til brug i hjemmet, fra 14,90 € / m2.

6. For solbadning og skygge ...

Opret et hjørne, hvor du kan ligge at tan i sommer, se blomsterne i foråret, læse med en plaid i efteråret varm chokolade og en behagelig vinter eftermiddag. En hængekøje eller en stol er de mest komfortable muligheder. Og glem ikke, at de naturlige fibre giver en særlig varme.

Semitoma af kurvestol på terrassen

7. Grow urter

Ideen er, at du nyder at se, hvordan de vokser og derefter give dig nogle "fordel". Vælg et hjørne og sætte et bord med fire eller fem potter. Lavendel, timian eller basilikum, bringe en frisk duft og invitere dig til at komme og slappe af. Du kan også dyrke oregano, mynte og persille til pynt dine retter.

8. Alt i orden i en plis plas!

Nøglen til at gøre tusind og en rejse i hjemmet, når den tid kommer til at indsamle terrassen er at have nogle møbler til at hjælpe dig med at spare.

Detalje af flet kuffert åbne med puder inde

En kuffert, et lille skab, en bænk med opbevaring ... holder inde puder, stearinlys og noget, der kan blive beskadiget, hvis vejret holder, både sommer og vinter.

9. Vedligeholdelse? den mindste

Terrassen skal give mindre bedre job. Skal være et sted at nyde, ikke at holde dig trælbundne hældning, f.eks timers vanding planter. I denne forstand, hvis du installerer en automatisk vanding kan du stoppe bekymrende vanding planter, selvom du går på ferie. Den mest praktiske er at være programmerbart at justere vanding hvert øjeblik af året. Og møblerne? Solen, kulde, vind og regn, dag efter dag, kan ødelægge dem. Hvis du vælger at folde dele lettere kan gemme når den ikke er i brug.

Gallery, 10 billeder
10 ideer til at nyde hele året TERRACE

10. Der er altid plads til en grill

Grillede grøntsager, grillet kød, grillet fisk ... sikker gør du savle tænker på de retter, som du forberede! Hvis du ikke har plads til arbejde, så fortvivl ikke: der er gratis gas eller el i alle størrelser og priser modeller. Under alle omstændigheder, placere den i et hjørne, hvor røgen ikke indtaster hjem eller forstyrre naboerne for at undgå problemer og ... bon appetit!