Du tilbragte tre dage ser ham sidde lys maling prøver på væggen, du gik glip af intet mindre end at ty til virtual reality til at vælge hver af møblerne i rummet og når du vælger gardiner ankommer, ¿ hænge den første, der sætter dig foran? Fejl!

Farende er aldrig god

Ingen farve, ingen mønster eller form for tilbageholdenhed ... Den første ting du skal huske på at ramme gardinerne har faktisk lidt at gøre med dem, og dermed opretholde længe skjult: vinduerne.

00426453b

Og det er, at selv de bedste koordinerede fald kan være en katastrofe, hvis ikke hensyn til det lys, de har. Han mener, at de vinduer mod nord altid modtage mindre lys end dem på den sydlige del, så det anbefales ikke meget tyk eller mørk klud for at fjerne mere klart ikke at bo. Og omvendt, i syd vinduer, kan det være nødvendigt at vælge en, der kan blokere de mest intense stråler.

Først og fremmest, balance

Hyppig, tæt forbundet med ovennævnte fejl ligger kun lidt tynde gardiner i lyse værelser. Selv om det forekommer en god ide at øge den naturlige lys i rummet, mener, at, ligesom hver dag solen står op (Chipiron!), Men også steder, og der er flere gange når gardinerne er afgørende for at beskytte vores privatliv nysgerrige blikke. Noget,-mere hensigtsmæssigt at foreslå, at esconder- ikke kan garantere gennemsigtighed.

Gallery, 12 billeder
10 katastrofer bør du undgå, når du vælger gardiner

I disse tilfælde er det bedst at kombinere to lag: et gennemskinneligt for dagen og en uigennemsigtig natten over. Og mens det vil bringe til at tænke dem meget klassisk forhæng palads med traditionen, lider ikke: der er mange måder at gøre for at passe i en moderne stil som for eksempel ved at kombinere persienner eller skærme under sheers, med ventilerede skodder, med flade paneler ligesom japanerne ...

Ikke kun dekoration

Glem mission gardinerne som elementer, der filtrerer lyset af et rum kan have katastrofale konsekvenser, ligesom ikke at kunne sove, hvis dit værelse står øst og du beslutter dig på en fin falder eller at skulle begrave dig under hovedpuden til at sætte lur, hvis det er vest.

00427883b

Løsning: uanset hvad den valgte nuance, så glem ikke at kombinere det med nogle stof uigennemsigtigt stof stand til at blokere lys, foscurit form også vil hjælpe med at kontrollere temperaturen inde i lokalet.

Kan trækkes ud af målebånd og skride til handling!

Det kan synes indlysende, men du ville ikke være hverken den første eller den sidste ikke lever op til baren, eller gardinstang skik, uanset hvad det er endnu værre - ikke måle omhyggeligt vinduet, eller gøre PalmOS eller &# 39; til øjet&# 39;.

Relateret til denne artikel

¿Gardin eller blind? Fordele og ulemper at ramme at klæde dine vinduer

MED klare ideer

¿Gardin eller blind? Fordele og ulemper at ramme at klæde dine vinduer

Eller endda stadig have gjort ikke hensyn hvormed den resulterende tal mindst 30 cm på hver side af vinduet til falder væk, åben komfortabelt og undgå siderne frames ser.

Succesen formel

Hvordan er det muligt, at dette stof, der kiggede rig og overdådig i-eller udstillingskatalog foto af internettet eller din vens hus ser ...- &# 39; afmagret&# 39; i vores vindue? Du må ikke bebrejde stoffet selv, men det -escasa- beløb, du har lavet gardinerne.

00428051b

For at beregne mængden af ​​væv nødvendigt for dine gardiner anbefales formere måling hul til at dække med 2 eller 2,5 og endda 3, i tilfælde af de finos- sheers, afhængigt af om vi vil have en mere rynket effekt eller mere lineal.Y ikke glemme at tilføje ca. 10 cm kantning af sider.

løft effekt

Ligesom en skinny jeans med hæle vil forlænge benene og en kæreste skære afkortning (for det er meget moderne), hvor linjen sætte gardinerne påvirker deres endelige finish. Uanset foranstaltninger eller Windows Forms hvis klude ud fra under taget vil være slankere end hvis du lægger den støtte lige over disse.

Som det er tilfældet med bredden til længden af ​​gardinerne også det har at ty til matematik: stoffet bør være mindst 35 cm mere end faldet færdige gardin. (For at tillade den øvre klemme og forneden). Husk, hvis du ikke ønsker at ende med at ligne din væg har &# 39, en næse&# 39;. Og, hvis du ønsker at trække, tilføje yderligere 10 cm.

Spørgsmål om stil

Vidste du falder fra en tropisk print stof med en super-trend, og nu ser du ændrer sig hele udsmykningen af ​​rummet til at passe? Det er, hvad der siges at leve i egne kød den rolle, kan erhverve de mønstrede gardiner, især i farverige versioner eller med store motiver.

Hvis du ikke har været en bevidst beslutning, er det bedre at vælge ensfarvede stoffer og helst lys farvet, men har også mulighed for at dreje dem ind i rampelyset i rummet ved at sænke virkningen af ​​andre elementer med visuel vægt som sofaen eller tæpper at undgå at konkurrere med hinanden.

Enhver stof er ikke værd

Selvom smag, farver -Og estampados-, den smukkeste klud i verden vil ikke se ud som du forventer det, hvis du har en god fald, ligesom levere linned bomuldsstoffer eller silke. På den anden side, disse naturlige fibre har nogle ulemper såsom tendensen til at krympe eller misfarvning handling af solen, i tilfældet af de mest intense farver.

Selvom det lader til et dilemma, at løsningen er normalt ved midtpunktet: vælge et stof med en vis mængde af syntetiske fibre, som giver resistens over for vand og lys til at nyde gardiner så praktisk som dekorative.

Koordinere, ikke kvæle

Brug samme stof især estampada- gardiner, forhæng og andre elementer, som du lægger et skud-se lampeskærme, puder, osv er ikke kun forældet, men få din stue, væk af at være &# 39; påklædt&# 39;, bevise intet mindre klaustrofobi.

00408121b

Dette betyder ikke, at, af frygt for marmoreret effekt, vi ender med sådan en neutral ordning, der kunne ende med at blive kedelig. Halvvejs mellem de to muligheder, vælge gardiner med nogle forbedring, hvis dine møbler er almindeligt og ædru eller en lejlighed i tilfælde af mønstrede stoffer, selv i nogen af ​​de to tilfælde, i en farvepalet, der integrerer de forskellige elementer.

Ikke ender med at hade dem

Header gardiner har en mere eller mindre omfattende groft samler-med visuelle komponent, men også en ...- rent funktionel: sikring der falder slide glat.

Gallery, 12 billeder
10 katastrofer bør du undgå, når du vælger gardiner

Søger at holde dette i tankerne før decantarte sløjferne eller fold uden samme gardiner, især i tilfælde af tykkere og vanskelige at betjene. Denne type afsluttende arbejde med fine gardiner og vinduer, der ikke ofte åbnet ofte, selvom for dagen er at foretrække snørehuller, ringe eller kroge kan håndteres nemt fra jorden, enten med samme nuance eller en bar for det.

Flere dekorative katastrofer skal undgås

  • Undgå katastrofer i stuen
  • Undgå katastrofer i soveværelset
  • Undgå katastrofer i køkkenet
  • Undgå katastrofer i badeværelset
  • Undgå katastrofer i hallen
  • Undgå katastrofer i børnehaven
  • Undgå katastrofe, når du organisere skabet
  • Katastrofer undgår lysere dit hjem