Selv hvis dit køkken har et par meter, er der nogle dekorative tricks til at hjælpe dig med at gøre det til et lyst og behageligt rum. Det er ikke magi, bare et spørgsmål om lidt snilde og god praksis. Kan du se?

Gallery, 15 billeder
15 og meget flot små køkkener!

Distribueret af anlæg

God fordeling, tilpasset hver enkelt type af plads, er det centrale punkt for at få mest muligt ud af køkkenet spillet. der er tre

L-formet

Hvis aflange, distribuere det L-formede køkken er den bedste løsning, især når meget tæt. Nogle gange kan det falde i fejl lige tage begge sider, men passagen vil være meget lille og kan være overvældende. Hvis du har intet andet valg end at ansætte den anden side, kan se, at du ikke ankommer dér kabinetter til loftet for at forhindre tunneling.

Grundlæggende fordelinger for et lille køkken:

formet "U"

Køkkener fordelt U-formet firkantet ideel til køkkener. På den ene side står ilden zone, den anden i vandet og lad det sidstnævnte den mest klare køkkenbordet muligt at have et behageligt arbejdsområde.

lille køkken i U

Den ene side

Hvis du har et køkken-hal eller integreret i et enkelt miljø sammen med stuen eller spisestuen er det ideelle sted i den ene væg, drage fordel af den lange. Hvis pladsen tillader du kan placere en lille flytte ø med hjul, som vil tjene ekstra støtte og opbevaring, da der er mange modeller med skabe, skuffer og hylder. Vil du have flere ideer? Gå ikke glip af disse små superprácticas online og køkkener.

Udnyt lyset

Hvis du kan oprette vinduer eller klække at lade i lyset, så gør det! Du vil føle sig mere trygge i det og undgå det til at ligne en lille hule.

Åbne rum

En anden mulighed er at skabe en åben spisestue eller stue. På denne måde får mere fornemmelse af plads og du vil skabe et rum til at dele med din familie og venner. Hvis du vælger denne mulighed, et tip: vælge en mest kraftfulde og stille som muligt hætte.

Hvid, farve

De behøver ikke at sige, at hvide fedt? For din køkken, der bredde er visuelt mere selv vil gøre dig godt. Du kan bruge det på væggene, i skabe og endda på gulvet. Køkkener datoer er meget lysere.

Relateret til denne artikel

20 køkkener i hvidt: lys, plads og skønhed

Hvid og strålende

20 køkkener i hvidt: lys, plads og skønhed

Glas, dine ting

Brug det i døre og skabe, især dem, der holder tallerkener, glas eller kopper. Glasset vil passere ikke kun lys, men også det reflekterede og styrkes.

dispenserer kontor

Have et kontor er meget praktisk, men når spare nogen målere kan være mere en hindring. For at udskifte det, kan du bygge en lille morgenmad bar i samme køkkenbordet eller oprette et lille improviseret kontor med et bord og klapstole.

Gallery, 15 billeder
15 og meget flot små køkkener!

Vil du have flere ideer? I galleriet finder du 15 køkkener, der har formået fantastisk at maksimere plads. Det noterer sig alle de tricks, at eksperter har brugt indretningsarkitekter til at give mere bredde, mere lys og gøre havet resulterer praksis.