De er de mest praktiske hjem. I køkkenet og badeværelse på funktionalitet. I dem er mange væsentlige elementer såsom vasken området eller apparater i køkkenet, eller håndvask, toilet eller bruser i badeværelset. Har du nogensinde mødt et køkken med passager så smalle, at du er nødt til at gå ud? Meget ubehageligt, ikke? Derfor er det meget vigtigt, at rummet er gennemtænkt, godt lagt ud, og de anbefalede foranstaltninger respekteres til det maksimale. Her fortæller vi jer alle til at ramme og holdent.

Køkken: Triangle drømmejob

Køkken med ø morgenmad bar, skuffer, persienner og taburetter med sæde puder blomster

- For at være komfortable. Ideelt set gør området vask, madlavning og opbevaring forbliver forbundet af en usynlig trekant, og tilføje de tre sider af denne ikke overstiger den 6,50 m.

- APROVECHALA 100%. Placering af møbler online, hvis lange og smalle. Parallelt hvis du har mindst 2,5 m bred fri fordi du behøver 130 cm til at åbne skabene. "L", hvis rektangulære "U", hvis pladsen.

Hvis målerne er ikke et problem, samle alle lagring i underskabe, som her, visuelt lysner køkkenet

- Her bruger jeg det, jeg holder det her. Køkkenudstyr, du bruger i ethvert køkken område vil fastslå behovet for at placere møbler og interiør organisation. Tænk over det.

plan køkkenpassende foranstaltninger i køkkenet

  • 1. Møbler til væggen. Lav køkkenmøbler normalt måler 60 cm dyb. I modsætning hertil høje moduli er mindre dyb: er 35 cm dybt. Læg dem på 55 cm væk fra kogepladen.

  • 2. Sikkerhed. Vask og plade skal være adskilt af mindst 60 cm -45 cm, hvis dit køkken er minimal.

  • 3. Island arbejde. Du bør lade et gratis metro til møbler, der omgiver. Hvis du ønsker at spise på hendes højde vil det også være grundlæggende: ca. 90 cm.

Badeværelse: alt, tager lige nok

Badeværelse med okker og brystværnet vægge Verdeagua fliser, møbler og bad klædt i træ og grå fliser på gulvet

- Juster stykkerne. Sætte på den ene side af toilettet toilet, håndvask og bruser eller bad vil udvide rummet som ved et trylleslag. Desuden forenkler forsyningskanaler.
- Hemmeligheden af ​​plads. Hvad er det? Placer bunden bulkier stykker. Hvis badeværelset er lille, er en anden trick bruges til visuelt at forstørre samme etage i brusebad og resten af ​​fortovet. Kontinuiteten virker!

Åbne kabinetter og sanitære suspenderet visuelt udvide rummet

- Transparenter. Skabene uden profiler og gennemsigtigt glas hjælpe rummet opfattes meget større, end det er fordi "forsvinder" look.

- Hvad hvis badeværelset er mini? Du kan vælge sundhed kompakt, måler 6 cm mindre end konventionelle baggrund. Et brusebad i stedet for karbad, så du skal vinde, i det mindste, en halv meter. Og to i ét stykke som et skab spejl, der er nok 10 cm baggrund.

Plano badeværelse med talpassende foranstaltninger i badet

  • 1. Sundhed. Vasken behov 70-80 cm brede og 90 til 110 cm lang; bruser måler 80 x 80 cm minimum og karbad, 80 x 170 cm. Hvis du kan, uafhængig toilet (du skal 80 cm bred og 110 lang)

  • 2. Har du vinduet? Den nederste zone er et godt sted at sætte badekarret uden at miste plads og lys dæksel

  • 3. En komfortabel hal. Efterlad plads foran bruseren eller karbad område at komme ind og ud komfortabelt. Det ideelle er 70 cm.