Hvad vælger du: to små sofaer eller én i L? Skulle du undvære sofabordet? Og sæderne? Er du helt undersøgt intense farver? Alle med et par meter udgør en ekstra udfordring i indretning. Her er ideer til dig at trække sig ud af disse små rum og værelser, hvor forladte at blive en afslappende øjeblikke.

Farverige sækkestole lounge

Hvilken slags møbler, du vælger?

Dit værelse er lille, betyder ikke, du er nødt til at forsimpler eller opgive møbler som sofabord eller biblioteket. Ja, kigge efter stykker, der passer de få meter, og bor på mindst. For eksempel, i stedet for at placere et stærkt bord, skal du vælge en eller flere lys, kan du endda nemt flyttes, hvis det er nødvendigt, eller en petite stykke, der øger følelsen af ​​højde og dermed af rummelighed.

Gallery, 30 billeder
30 små og komfortable lounges

Når der ikke overskud af målere, alsidighed er også et plus: en skammel med opbevaringsplads en bajoventana kommode, en skammel, der kan bruges som et sidebord ... Der er mange muligheder.

Lounge med bibliotek som i den hule af pejsen

Som møbler eller kunst er blandt favoritterne af vores indretningsarkitekter og dekoratører, og også at gøre millimeter plads til rådighed, giver en luft af "skræddersyede jakkesæt" unikke for ethvert rum. Selvom dyrere end andre møbler, er det værd at investere i dem, hvis rummet er meget lille, og du har brug for lagerplads.

Bedrager øjet

De siger, at der i løbet af få tøj, hvide fedt. Nå, som vi elsker at tage den positive side af tingene, jeg os bruge det til at opfede stuen! De hvide vægge visuelt udvide det, så meget reflekteret lys. Gardinerne (den tyndere jo bedre), møbler eller tæpper får det også.

Men udover vores elskede hvid (de tjener også andre nuancer som sand, beige eller grå meget claritos) elementer i materialer med lakerede finish, spejle eller glas også formere lys.

Relateret til denne artikel

50 tricks meget & quot; pro & quot; at have en større plads

Idéer Expert

50 tricks meget "pro" at have en større plads

Disse og mange andre spørgsmål, du kan gøre er besvaret i denne særlige, hvor vi har valgt 30 klasseværelser, der ikke skåne dem målerne, men stadig har formået rummet synes større og mere komfortabel end de saloner XL . Gå ikke glip af nogen af ​​dem. Du vil finde gode løsninger, som du kan anvende i dit hjem og gøre meter uden at skulle flytte en mursten.

Gallery, 30 billeder
30 små og komfortable lounges