Stuen er det rum, hvor vi tilbringer mere tid hjemme, hvad enten i familie, med venner, nyde en god bog eller film. Eller bare opgive fornøjelsen af ​​dolce far niente. Det er et sted, hvor først og fremmest ønsker vi at føle sig godt tilpas.

salón_sofás og lænestole

Det er derfor vigtigt at dekorere og renovere med små detaljer, som formidler glæde og optimisme. Og intet bliver bedre end noter af farve. Og de gør det på rekordtid. Men hvilken farve eller farver at vælge? Og hvordan du tilføjer? Disse 15 værelser skiller sig ud for at have alle slagtilfælde eller endda brede strøg, mange forskellige farver.

Relateret til denne artikel

Læge Farve: nuancer heler uden recept

Deco sundt

Læge Farve: nuancer heler uden recept

De kommer i pink, blå, grønt, jordbær og chokolade, pastel, i lilla, i grå ... Mange muligheder for dig at vælge den, du kan lide. Nøglen, få disse slag er fair, så farven ikke griber ind formørkelse og dekoration.

Du kan tilføje farve til din stue med en af ​​de større stykker, såsom sofaen, blot tilføje noter af farve med puder og blomster, og du kan endda male en væg farve som kontrast til tilbehør. Der er uendelige muligheder for at fylde din stue. Lær at spille med farver og søger glæde, du har brug for. Kig på galleriet!

Gallery, 15 billeder
15 HALLS med et stænk (højre) COLOR