Der er mindre og større, mere eller mindre naturlig, kvadratiske, rektangulære eller endda lys L ... Kom nu, af alle former og størrelser! Men enten måde din stue, her er de skridt til at gøre mest muligt ud af de møbler, belysning, stoffer og materialer. Du vil sige, hvad eksperten!

1. forstørrelse loungen er mulig

Værelse i neutrale farver og træ med bred sofabord

Med store møbler. Små, i modsætning til hvad vi tænker, dwarfing Uanset! Det samme gælder for gulvene trælameller indsnævre eller små fliser.

2. Lys og rummet: Mere, tak!

Nøglen til at vinde er at rydde beboelsesrum. Hvordan? Brugerdefineret møbler fra væg til væg og gulv til loft i den samme tone af væggen. Et udstillingsvindue eller hjælp du vinder kommode opbevaringsrum. At lade den maksimale lys forhindrer højt oppe på møbler nær vinduer.

3. Distribution: trin for trin, hvordan at ramme

Værelse i neutrale farver og tilbehør i pink, orange og lilla med beige tæppe og gulvlampe

Vi skal starte med de store stykker: sofa, TV kabinet og sofabord. Derudover skal vi tage hensyn til proportioner og placering af vinduer og radiatorer for at finde det bedste sted. Når den er placeret disse stykker på plads, gå videre til mere personlige oplysninger: Har du mange bøger? Har du brug for at have mange pladser? Space passer til dine behov, før du vælger det tilbehør og små møbler, der vil fuldføre rummet.

4. rektangulære værelser, en udfordring med store løsninger

I dette tilfælde vælger lavvandede og aflange stykker. Og hold dig ikke tilbage med at skabe en ekstra miljø, såsom et læsehjørne eller arbejde. Disse miljøer passer også værelser som "L", begrænse dem til et skab eller lavere sæder.

5. Blandt stoffer

Puder i farverige klude med blomster eller beige

Naturlige altid arbejde. Chintz hør og bomuld er varme om vinteren og kølige om sommeren. Hør skaber lygteglas og dramatiske fald i gardiner og persienner. Desuden kandidater lys. For møbelstoffer er det bedst at vælge uden megen plot. Tæpper: bomuld eller kilims på plante måtter i sommeren og om vinteren, uld og silke.

6. God farve

Bor i beige med fløde sofa og farverige puder

Farve stor indflydelse på indretningen. er det bedst at vælge et neutralt grundlag og fredfyldte: hvidt loft, lyse vægge og bløde toner, der minder naturen i de vigtigste møbler. Og for at give dynamik engagement muntre puder, lamper og designobjekter.

7. Ved jorden

Entré med parketgulv og lyse

For intet bedre jorde naturlig eg paller eller i det mindste efterligne ham godt. Bet færdig tonet voks, organisk eller let bleget lak, tan eller grå. Lamellerne, fra 22 cm brede, eller kombinerede bredder på 22 til 30 cm, hvilket gav bevægelse. Og i regias gårde, placeret i Ungarn point-in pin, med en vinkel på 45º-. Men hvis du får stoffet til at have en gammel gulvet som en modernistisk hydraulisk mosaik, ikke røre det! Forsøger at komme sig, fordi de er virkelige perler.

8. Lys og erobre

God belysning er afgørende. Og endnu mere i klasseværelset, det sociale rum i huset. Men pas på at misbruge de indlejrede lommer, fordi du vil ende med at ligne en landingsbane. Lyset skal være indirekte, og opnås med gulv lamper, læsning og bord ambienten i flere retninger. Hvis det kan være, justerbare intensitet regulatorer eller automatisering. Og frem for alt, varme!

Meritxell Ribé indretningsarkitekt, partner og direktør for The Home Studio

Meritxell Ribé

  • Han åbnede sin egen tegnestue i 2005
  • Han kører nu med sin partner The Room Studio, arkitekten Josep Puigdomènech. Med et tværfagligt team, de tilbyder omfattende løsninger interiør design og dekoration.
  • Hans filosofi: meget tilpassede rum og en perfekt blanding af funktionalitet, komfort og design.