"Vintrene er for lange og mørke i Madrid," siger han Mar, ejeren af ​​dette ophold, længes efter lys og klima i sit hjemland Mallorca. For at give mere lys til dit værelse og huske de mallorcanske efterår, Han har foretrukket at åbne to vinduer til jorden i stedet for at hænge de typiske hylder på begge sider af pejsen. Beslutningen var let, fordi "vi har et lille rum ved siden af ​​et bibliotek og tv-hjørne" vi har et kys marts Så nyd mere naturligt lys ... og bruge færre penge på elforbruget.

Ejeren af ​​dette hus mindede også om hans ø med farvepalet, der bruges i renoveringen. Søger klarhed, har det brugt elfenben, sten og beiges. Selv trægulvet er også blevet farvet hvid. Bemærk farve, forbeholdt kosttilskud er i turkis tone - De embravado vinter morgen på øen, der blander godt med den intense grønne haven havet.

Lounge og spisestue er adskilt af en lav mur "er langt mere komfortabel, ved en middag med venner, for eksempel, at flytte til stuen og ikke tager hensyn til bordet med alt, hvad der har været at indsamle," griner Mar. murete igen mindet om øen: et værk af store klipper og hav-format på en kunstner af Manacor præsiderer over den levende område.

I opholdsområdet, dets strømlinier kontrast til klassicisme af gardinerne og mundingen af ​​skorstenen. Sofaer er anbragt i en U til indsamling og indsamle en chaiselong, lige linjer og en lav ryglæn, lukker atmosfæren.

Vidste du gerne turkis trykke salonen de Mar? Giv os din mening i kommentarerne!