Følg vores tips til at forhindre støv og snavs fra akkumulere. Dit hus vil være ren mere end en uge.

Ved indgangen

Gå ikke glip af snavs. Det bedste trick til at have en pletfri hus er at forhindre støv og snavs fra akkumulere. En fiber måtte til rengøring sko er din bedste allierede for at forhindre jorden i at blive beskidt. Aspírala en gang om ugen og vask med vand hver anden måned.

Tag skoene af. Hvis du har plads, kan du gøre som i de nordiske huse og skabe et hjørne for at tage ud og lad dine sko ved ankomsten. Det er en behagelig og meget hygiejnisk vane.

Du er ikke alene. Hvis hvert medlem af familien sætter deres bit huset se bedre ud. Vant til børn til at fjerne deres sko ved indgangen og at tage ansvar for det, de bliver beskidte.

Støv mere end en uge

Følg disse enkle tips og rengøring vil vare mere end en uge.

Ventilerer før rengøring. Og undgå støv aflejret igen på møblerne. Start med de højeste områder, så for ikke at tilsmudse rene, og passerer støvsugeren. Gennemsøger lige efter grundigt støvsuges. For at fugte jorden for at eliminere den sidste tilbageværende snavs. Træmøbler sprøjtes med en blanding af 1/4 liter vand, en strøm af hvid eddike og en halv teskefuld olivenolie. Det tynde lag af olie feeds møbler og forårsager støv glide.

Dit køkken altid perfekt

For at holde møblerne fri for fedt, drys med en fordamper en blanding af vand og eddike. Skyl med en opvredet klud for at fjerne lugt og tør med en klud.

På kogepladen, dækker pander for at undgå sprøjt og rense det efter hver brug, når det er varmt. Undgå pletter er indstillet. Sukkerrester fjernes øjeblikkeligt og fjerne væske med absorberende køkkenrulle.

hjem lugter ren

Citron, appelsin, grapefrugt ... Tør dem til at gøre en dekorativ center med duft. Skæres i tynde skiver. Fordyb dem i saltet vand i 10 minutter, og sætte dem i ovnen til tørre, men fleksibel.

Bliv organiseret

Ved ophold rent og være realistiske. Det er bedre at bruge 10 minutter om dagen til at rense en dag om ugen. Undgå efterslæb og gøre det mere tåleligt. Planlægger ikke for meget, det er det, der kaldes forsætlig, ren ren, hvad der er snavset.

Jo før jo bedre pletter fjerne dem.Søger ren som de opstår, før fastlæggelsen: de er lettere at fjerne og gemme arbejde, når du gør rengøringen. Desuden vil alt virke renere. Vær mere forsigtig med polstret sofa og tæpper. Det er hvad de fleste pletter.

Døre uden fingeraftryk eller støv. Gå over med en fjer duster hjørner og relieffer rene fingeraftryk og pletter med en opløsning af mild sæbe og vand. Brug ikke rengøringsmidler, slibemidler eller fortynder. Tør med en ren klud i årernes retning, hvis døren er træ.

Hver jordtype, opløsningen

Parket. Forhindrer grus sko og placeret vagter på møbler og stole til at undgå at ridse. Pas på kemikalier, vinder korrodere det.

Jeg porcelæn. varmt vand og hvid eddike er den mest økonomiske og naturlig måde at rengøre og desinficere. Før vask, fjerne snavs med en støvsuger.

Piedra. At holde nok trykvand vask. Lejlighedsvis, gnides med en naturlig børste fugtet med vand og sæbe.

flere lysende vinduer

Vaske dem med en eddike fortyndet med vand og få dråber opvask og tør med nogle avispapir. Du vil fjerne snavs mere grundigt og kan vare dig op til to ubesmittet måneder. Du kan også tilføje vand lidt sprit.

Må ikke gøre det på en meget solrig dag, som du krystaller kan være iriserende. Regn er den vigtigste årsag til tilsmudsning. Derfor sænker blinds er de dage, hvor det er overskyet: undgå striber af dråber mudder.

Før rengøring krystallerne fjerner støvet fra dens overflade med en klud mikrofibre.

Detaljer noget

Rammer og spejle. Udnyt damp bruser for at rense spejlet går bare en mikrofiber klud. Rammer, hvis de relieffer, gnid dem med en blød børste en gang om måneden.

Vaser. Ugentlige fjerner støv med duster. Hver tredje måned, fordybe dem i varmt vand med sæbe. For at forlade den indre upåklagelig, fylde dem med groft salt og vand og rystet.

bad

renere med lidt eddike toiletter. Før seng tjek økologisk renere eller et stænk af eddike i toilettet og være upåklagelig. Rens den grundigt med en blanding af bicarbonat og opvaskemaskine.

Uden kalk. At have vandhaner og skærme uden dråber, rengøre skærmen, når dråber er våde med en type visker tilbehør. Fjerner kalkaflejringer vandhane med eddike og gnides med en klud til at skinne.

lyse fliser som den første dag. Gnid dem med en blanding af vand og denatureret alkohol. Skyl med en klud og tør med en fnugfri. Hvis de er hvide, forbedrer farve med terpentin og salt.

Har du nogen mere trick til at gøre huset rent? Fortæl os i kommentarerne i denne artikel.