Lagring opnås med let gestus at blive omdannet til vaner. Og i køkkenet er det et af de steder, hvor man bemærker besparelserne. Vi fortæller fagter og tricks, som du kan anvende i din hverdag og varsel ender mødes!

Frys godt, gøre bedre

Kød og fisk. En kød retírale overskydende fedt, sener ... Al fisk Tag væk skalaer, tom det, vaske det og tør det godt.

Må ikke fryses ... Bønner, champignon, fløde ... De mister egenskaber og kan blive beskadiget. Og pasta eller ris bouillon blødgøre.

Kartofler og æg. Kartofler stå op godt, hvis du bestiller puré; og æg, pisket kun, aldrig helt, fordi briste.

Gem madrester sikkert

Brug en ren beholder. Opbevar aldrig det samme som du brugte til at lave mad eller tjene.

Forbruge dem i to dage. Så meget. Og ikke gå ud at spise, du fryse dem straks bemærke den dato; så du glemmer, hvor lang tid det tager i fryseren (holde det 2-3 måneder på de fleste).

Konserves og dåser. Hvis du åbner dåse grøntsager, til reserven bouillon redde, hvad der er tilovers. Og lad ikke nogen hvile i dåser; De oxiderer hurtigt.

Håndlavede syltetøj og marmelade

Dåse er en fantastisk løsning, når vi har et overskud af noget (frugt, tomater, grøntsager ...). For os er det vigtigt at holde længere sterilisere beholderen godt. For at gøre dette vil vi gøre det to gange. Den første vakuum nedsænkes i vand, med en bomuldsklud i bunden for at forhindre, at vandet koger break; den anden, allerede udfyldt og tæt lukket, tænde den igen koge vandbad ca 20 minutter og lad afkøle.

Marinade: let, Rig og konserves!

Det går godt med næsten alt og bevarer og forlænger levetiden af ​​mad.

fisk. Gør det med stegt blå fisk (sardiner, ansjoser ...) med rent frisk udbenet eller endda den optøede du ikke har kogt.

Carnes. Kylling, kanin eller spil som hare eller agerhøne, er stjernerne i escabeche.

Er du en pakke er blevet åbnet?

Hvis du åbner en (forkogt friske ...) pakke og ikke forbruge overhovedet, skal det bevares, mens overskuddet til at undgå at miste deres egenskaber. For eksempel mel butik i en helt lufttæt beholder med et laurbærblad indeni; kaffe, man også hermetiske glas, hvis du foretrækker i køleskabet. Og kiks Sæt dem i en dåse eller i en lukket pose.

Et stykke af "forældreløse" grøntsager i køleskabet

Grib det afhænger meget af fantasi du smider på det: lave tempura, creme, fyld til peberfrugter ... og hvis de er i overensstemmelse grøntsager kan skæres i skiver (kartofler, squash, squash, tomater ...), en løsning rige og meget prangende er også at gøre en timbale (vi tæller dig opskriften!). Ingen vil synes, det er lavet med rester!

Nyeste Lagring Tips

Hvis du laver en liste over, hvad der går væk, vil du være mere opmærksom på, hvad du affald. Her er nogle vaner, der vil hjælpe dig med at undgå:

  • Køb et par gange om ugen. Til at imødekomme behovet er lettere, hvis du gør købe frisk gang eller to gange om ugen.
  • Kontroller køleskabet. Mindst en gang om ugen. Overvåger udløbsdatoen nedkølet, især dem, der er i bunden. Åben hele grøntsagsskuffen: undgå stykker "døende" på bagsiden.
  • Kig på madrester. Noter ofte plejer du at smide: en grøntsag, en frugt, en lille skinke ... og søger at købe mindre.

Hvilket råd ville du give dem, der har hjulpet dig mere? Fortæl os om det i kommentarerne i denne artikel!