For mig, sammen med stuen, køkkenet er kernen i mit hus. Jeg koge det, jeg gør aftener med venner eller med min partner, jeg nyder snacks på midt på formiddagen eller midafternoon. Jeg giver meget brug, så rengøring vil gælde. Men pas på! En mulig og konsekvent daglig og intensiv rengøring, men de fleste økologiske natur.

Og det er, at hvis vi gik rengøring hylderne i supermarkederne, er der i dag en bred batteri produkter. For alle. For hver krog og materiale. Men vi må ikke vende vores køkkener fra forretninger kemikalier. Daglig rengøring simpelthen tilpasset vores behov for mere vant, mere krævende.

Samlet set vil jeg ikke anbefale at bruge grove puder, foring overflader eller slibende produkter, der indeholder stoffer, der stammer fra den petrokemiske industri eller er af syntetisk oprindelse, for de miljømæssige virkninger og de risici, de kan udgøre for sundheden. Og brug ikke antibakterielle rengøringsmidler, fordi de ikke er nødvendige, hvis en god daglig rengøring opretholdes, og der kan fremme udviklingen af ​​superbugs, modstandsdygtig over for alt.

Den "ekko" alternativ er at bruge neutrale eller organiske detergenter eller rengøringsmidler klassiske anvendelse som eddike og bagning.