Kasser og kurve ikke kun hjælpe med at fjerne gennem små genstande, tøj eller tilbehør, der normalt ophobes på alle overflader, men også hjælpe med at organisere. Hvis vi vælger forskellige tiltag kan vi sortere objekter efter type, efter størrelse eller hyppigheden af ​​brugen. Bedst af alt er, at passe ind i ethvert rum, fordi dens charme er i harmoni, men, tilføjer varme og en naturlig touch. Med bemærkning til, kasser og kurve er uundværlige allierede.

Meget nyttig i klasseværelset

Fjernbetjeninger, bøger, magasiner ... Sofabordet kan være en reel skraldespanden, hvor vi samle lidt af det hele. Kasser og kurve vil hjælpe dig med at undgå det. Førstnævnte er meget nyttigt at samle de forskellige kontroller, mens kurve er meget praktisk i hylderne. Du kan bruge dem som et magasin rack eller holde stearinlys eller bøger normalt har top, når tabellen bruges til at servere te eller kaffe.

Lounge bord med kasser under

rustikt præg

Hvis du har en pejs, en kurv med håndtag er perfekt til transport og opbevaring af logs, kogler og grene, som du bruger til at tænde. Det er meget dekorative og du kan endda bruge det som rustikke hule center til at dekorere pejsen, når den ikke på.

Din ting altid ved hånden

Brug kurvene til at holde objekter tæt på, hvor de anvendes. Eksempel: bøger med læseområdet og håndtasker og tørklæder på en bænk i hallen. Sæt dem under et skab i stedet trække plads.

Også som spisekammer

I køkkenet, kurvene er ideelle til fødevarer, der ikke har brug for et køleskab som kartofler, løg eller nogle årstidens frugt. Også med et hylster, de er perfekte som en brødkasse, som brødet "hold" bedre kontakt med kluden i en plastikbeholder. Kasserne, i mellemtiden, er ideelle til fødevarer, der blødgøre eller hærde med tiden, ligesom cookies eller muffins. Metal er meget dekorative. det er altid bedre at være lufttæt.

Gallery, 14 billeder
Kasser og kurve: de rige PARTNERSHIPS

Velorganiseret interiør

I de dybe skuffer, kurve forhindre bådene er sjusket. I en standard kasse (60 cm bred x 60 baggrund) vil passe fire kurve 30 x 30 cm. Front holder flere både bruge (pasta og mel type) og bag dem, der ikke har brug for ofte.

Trækasse med krukker af marmelade

At tjene og rydde bordet

Kurve med rum, til bestik, er meget praktisk i køkkenet. Du kan bruge dem i arbejdsområdet for at samle de værktøjer, du bruger mest eller transport bordservering og olie ved frokosttid.

Nemmere at finde

Fibre, stof, pap, methacrylat ... opbevaringskasser til kabinet interiør er næsten uendelige. I et åbent skab kurve fibre er dekorativt og praktisk på samme tid. Vælg dem som de går til huset -calculates omkring 40 cm bred til skjorter og jerséis- og hvis Forras stoffer, ud over at være mere dekorative, bedre beskytte hendes tøj. Sæt de mest voluminøse kasser på toppen af ​​kabinettet, og hvis du kan, identificerer dens indhold.

Hold dine tilbehør

Runde bokse, hat typen, er ideelle til opbevaring af bælter, da de forhindrer vridning. Men for mere praktiske poser er store kasser, container typen. For at spare plads, holder de bløde tasker inden stiv.

For de mest delikate

Silke tørklæder, særlig undertøj, smykker ... Kasserne er dine bedste allierede at holde lokaliseret og dine små skatte sikker. I tilfælde af lommetørklæder, hvis de har den indre boks vil det være lettere at finde dem.

Som dramatisk øger

Kurve er en næsten uundværligt element i badeværelser med udkragede hylder. Det er det bedste, skæbner hver boks til et objekt: et til håndklæder, en for geler .... I fælles badeværelser, en anden mulighed er, at hver har sin egen kurv til at gemme dine ting. Den nyeste, Lidan linje som Ikea, er lavet med polypropylen meget fugtresistente og maskinvaskes. Hvis du bruger en trækasse i badeværelset, behandle det med udvendig klar lak for at beskytte det.

Badeværelse med kurve i dramatisk øger

Den bedste præsentation

Kommer de besøger venner og ønsker at have badeværelset klar til dem? En kurv vil hjælpe præsentere en mere velordnet og dekorative håndklæder og sæber måde. Med omkring 20 x 15 cm, vil det være nok til at have foldet eller rullet et par håndklæder og nogle sæbe.

Legetøj og tøj i orden

En stofbetræk, en etiket med navnet, en tegning ... I børneværelse er meget praktisk tilpasse kasser og kurve. Det vil være lettere at bestille solitos hendes tøj og legetøj, og ikke længere nødt til at kalde mor for at finde, hvad de ønsker.