I stedet for at forsøge at skjule en søjle, giver et hjælpeprogram: det hviler på en hylde og vind en ny lagerområde.

At have en søjle eller kolonne i midten af ​​et ophold behøver ikke at være et problem. I stedet for at forsøge at skjule noget ganske kompliceret-du kan bruge det til at tjene en lille lagerområde, som i dette projekt indretningsarkitekt Juan Servera.

Her har der været en åben bibliotek, der har de samme dimensioner som pier selv (ca. 30 x 30 x 2,5 m). Således er dette integreret og "skjult" i en struktur som også tjener til at afgrænse områder inde i soveværelset.

Hvis du planlægger en lignende hylde, skal du sørge for du er færdig og farve deles med søjle for at give et indtryk af enhed. Hvis den er åben, ligesom dette, du reducere forekomsten af ​​søjlen og tillade passage af lys. Ved fastsættelse, er det mere praktisk at gå forankret til loftet med skruer skjult med lim dækker den samme farve. Det fordeler afstand fra hylderne, afhængigt af, hvad de vært. De fleste voluminøse og tunge, bedre i bunden.

Stativer en søjle

Her er det integreret på møbler, men du kan også fremhæve det med træ eller tapet. Fremhæv er lettere at skjule.

boghandel

Grib væg retranqueo kun 30 cm. Ved at have symmetriske fordybninger, øger følelse af orden.

færdig

Prøv at søjle og hylde er den samme farve. Bemærk, at DM altid vil være noget lysere end lakken.

mest nyttige

Takket være den vedhæftede hylde, tilstedeværelsen af ​​søjlen taber "hårdhed". Det sker for at være til gene for et nyttigt og dekorativt element på samme tid.

hylder

Ca. 30 x 30 cm er tilstrækkelige til at gemme bøger og blade. Planlæg afstanden mellem dem baseret på deres indhold.

vinder ordre

Finder bøger eller voluminøse elementer på den nederste hylde. Alt der er tilbage under øjet er mindre.

 

Ligesom denne løsning? Fortæl os dine indtryk i kommentarerne i denne artikel eller vende tilbage til den særlige 'opbevares stående'.