Interiören är öppna för dialog, särskilt när det gäller att expanderande gränser som ansluter till terrassen. För att vinna meter och kunna andas? Väl värt denna strategiska allians.

Även om det är vanligt att terrasser i samband med vardagsrummet, även det som nås via matsal, kök, sovrum ... Dessa fyra fallstudier terrasser bifogas till olika rum i huset är bra förbindelser. Och inte bara för att de är bredvid varandra, men också för att inredningen flödar från insidan till utsidan och vice versa. Och de förenar krafter och slå samman stilar för total växelverkan. Hur trevligt att komma överens så bra!

Sovrum med tillgång till terrassen med linne vitt och rosa blommor mönstrade kuddar. Utomhus bänk med kuddar täckt av trä

Så att det finns en god kommunikation måste börja med öppenhet. De större dörrar och fönster som förbinder de två utrymmena, mycket bättre. Så att de inte glömma bort varandra och växa inifrån och ut ser visuellt bredare. Prioriterar ljusa nyanser, som gardiner och ljusa färger, så att de inte blir ett hinder. Om du lägger persienner, bättre än lamellerna är breda. Så när Regules att bibehålla integritet eller variera mängden ljus, gapet mellan lamellerna, placerades i profil, kommer att vara mycket större och tillåter mer visuell anslutning till utsidan.

Galleri, 9 bilder
Att erövra TERRASSEN

Samma klädsel

Ju mer man tittar, desto mer enhetlig de kommer. Med samma material och färger inuti och utanför nätanslutningen av de två utrymmen. Trä i samma toner inom och utanför den vita färgen på innerväggar upprepas på terrass möbler, tyger med samma tryck på sängen och utomlands soffa ... Om du tänka som självständiga utrymmen och klä sig, divisionen kommer att förstärkas och brist på kommunikation kommer att vara mycket uppenbart.

Okej. Turen att ha ett utrymme som bifogas ett radhus. Men vad förväntar du dig av det? Om du är intill köket, vill du bli uteservering eller om du föredrar att äta i och ta glasögonen? Om så är fallet, då kanske en uterum. Om du har rättvis kvadratmeter och bara stöder en miljö: rum eller matsal? Det verkar självklart, men tillbringar lite tid att tänka att du kan spara en hel del krångel och pengar. Inte alltid det första alternativet som kommer att tänka på är en som vi kommer att dra mer spel.