Du skal ikke være bange. For at udføre de fire idéer, som vi foreslår, ikke behøver at være ekspert i håndværk eller har et arsenal af værktøjer og varierede produkter derhjemme. Formlen for succes er enkel: et strejf af engagement, lidt tålmodighed, hvis den første ikke kommer ud og en god dosis af illusion. Resten er en leg. Du har lyst til?

Skønheden i nogle antikke døre

00425920

At have et hoved som dette det vigtigste er at finde den brik, der giver et strejf af stil, du ønsker. Vælg det i forhold til størrelsen af ​​din seng og loftshøjde. Hvis dit soveværelse er lille, kan du bruge nogle skodder. Hvordan du holder dem? Ideelt set, behøver du ikke at bore huller i væggen. Du kan bruge en speciel lim, der ikke behøver at holde neglene. Du skal blot anvende alle omkring døre og klar!

Stof, fluffy og farverig

00425924

Denne stof efterligner korssting, men du kan få en lignende effekt med tapet. Du har masser af designs at vælge imellem. Bemærk, at kun Forras bredden af ​​sengen, ikke hele væggen, og kommer billigere. Hvilken effekt er på udkig efter? En fuld farve trykt stof giver vitalitet til dit soveværelse og et design med lodrette striber visuelt hæve loftet. Tænk hvis du har brug for farver, lys og rum og vælge den model, der passer bedst stof eller papir til din smag og behov.

Trin for trin

  1. Tegn grænserne for hovedgærdet. Ved anvendelse af en tape (dette er 160 x 240 cm). Dæk med vat og grápala til væggen.
  2. Læg stoffet dækker vat. Grápala omkredsen spænde godt stoffet for at forhindre det i poser.

  3. Den endelige skud. Naglet en træliste samme farve som væggen hele vejen rundt til at dække hæfteklammer.

Håndværker, lavet med hækling

00425922

Hvis du kender strikning eller hækle kan du få et hoved som denne. Af trapillo, reb, uld ... vælge det materiale og farve, der passer bedst til indretningen af ​​dit soveværelse og sengetøj. Her har vi brugt en sten trapillo tone, der kombinerer perfekt med fibre og tekstiler i hvid og beige.

Gallery, 8 billeder
FIRE hovedgærder, du kan gøre

Forvandlet til en gitter hovedgærde

00425926

Dens oprindelige anvendelse er at være en separator udenfor, men du kan oprette med det en dekorativ hovedgavl På bare en morgen! Alle takket være en hånd maleri kridt maling byder på en kridt finish uden stripning eller forberede sig på forhånd stykket.

Maleri mode. Her har vi valgt en blå farve til at give en frisk og lyse hovedgærdet touch og salvie grøn for tabellen. Du kan male og anvende en voks eller sand, som her, således at den endelige effekt er mere slidt.

Trin for trin

  • Paint gitter med kridt maling, der ikke har brug for tidligere priming, kun den del er ren. Før du afslutter, gennemgå alle hullerne godt.
  • Passes sandpapir når stykket er tør. Hvad du får, er malingen at "løfte" lidt og har en aldrende effekt.
  • Hang væg som om det var et maleri. Du kan indstille en simpel pitons og bruge deres huller til ophæng.