Vi foreslår et spil: at omdanne en almindelig komfortabel, i dette tilfælde Tarva Ikea i ét stykke. Og så du kan vælge den mest passende løsning for dig, vi deler 3 nemme ideer og mest resultón: en for dit soveværelse, en for børnehaven og en praktisk tredjedel at have i orden (og udsmykning) linned . Vælg dit ... og spille!

1. For soveværelset: personalisere det med tapet

Detalje behageligt foret med blomstret tapet

Det er nemmere end det ser ud. Du skal blot tage forholdsregler godt og placere papiret omhyggeligt. Og presto! Allerede har du en komfortabel i en million. Følg disse tips og succes er garanteret.

- Papir. Vælg et design, der matcher dit soveværelse. Skær det til at passe skufferne og fjerne håndtagene. Et tip: købe nogle ekstra rulle til at håndtere uforudsete udgifter. Dette er Sandberg.

- Tail. For at forhindre papiret ud, jeg encólalo godt og også skuffefronter. Indsæt forsigtigt at trykke for at gøre det boble. Og hvis du har valgt en malet mønstret papir, prøve disse kamp.

- Skufferne. Hvis du vil have det hele mere færdige udseende, også linjer indersiden af ​​skufferne. Du kan bruge det samme papir, eller vælg en anden, der supplerer. For eksempel, hvis du har valgt et mønster for design fronter, kan du vælge en glat for indretning af skufferne til at matche farverne på udskriften. Når tør, placere skytterne. Og klar!

stylist tricks

Komfortabel detalje skuffe åben for at vise, hvordan man kan lime papir, som er blevet tapetseret

  • Perfekt finish. Hvis du malede Kommode, gå til kanten af ​​skufferne i samme farve som den struktur og vil se mere færdigt.
  • Limede hjørner. For at sikre, at papiret ikke lift off eller hjørner vil stige med brug, sætte et par dråber ekstra hale i hjørnerne af papiret.

2. For børn: med flerfarvede vinyl

Semitoma komfortable hvid dekoreret med farvede prikker

Hvis der er et rum i huset, hvor vi ønsker at lade vores kreativitet og pleje af alle detaljer i det omfang dette er børnenes værelse. Og tilpasse dine behageligt tøj med et klistermærke er en enkel løsning med spektakulære resultater. Dette er vores forslag:

- Mal det. Vinyl at skille sig ud mere, er det bedst at male den komfortable hvide eller en blød pastel farver, der fungerer som et lærred, hvorpå farvelægning.

- Med omhu. Nøglen til succes er at holde vinyl omhyggeligt. I dette tilfælde har vi valgt et design formet koncentriske baserede farvede prikker Mine Vinyl kredse. For at give et mere personligt præg, selv hvis det er muligt, foreslår vi, at skærer de to yderste linjer af vinyl. Gem dem! Du skal bruge senere. Vinyl pasta i midten af ​​kommoden og pressede mens overførslen take off.

- Den endelige touch. Med vinyl du har bestilt, stænk komfortabel med små farvede prikker. Afhængig af alder af dit barn, kan du invitere dig til at give dig en hånd i denne mission. Sikkert du vil elske.

Tricket stylist

Hånd detaljer i en komfortabel apparat kan stikers

  • Godt placeret. Sikker på du tænker, hvordan gør jeg det vigtigste tal, i dette tilfælde spiralen er centreret på kommoden? Meget let: mærket med en blyant ende, og så du sørge for at placere vinyl, hvor du ønsker. Tryk ikke og så derefter kan du slette den med en elastik.

3. afslappet hjem: alt på sin plads

Semitoma komfortable grå bogstaver, der angiver indholdet

Hvis du har udpeget et skab til at gemme tøj fra hjem, fordi jeg ikke dekorere at give fremtrædende? Bastan få bogstaver, kan de købe foretages eller tilpasse dem til din smag med maling, for en anden ser komfortabel.

- Kontrast. Bogstaverne står for er vigtigt, at der er en farve kontrast mellem den komfortable og breve. Det vil sige, hvis du vælger træ bogstaver, som her, det ideelle er, at du maler kommoden med en farve, der gør det muligt at sætte pris på god. Vi har valgt en blød grå. For at gøre det nemmere, har vi brugt et maleri kridt, da det ikke er nødvendigt at forberede møblerne før maling.

- Hvor skal du placere. Når malingen er tør, markere placeringen af ​​bogstaverne, så de er centreret. At være træ, disse (for meget) har fast med en speciel trælim.

- Fra bogstav til bogstav. Det vil være bedre, hvis mellemrummet mellem bogstaver er altid den samme, for eksempel 1 eller 1,5 cm. Den bedste måde er at mærke den forinden, og undgå fejl og at skulle tage bogstaverne.

Tricket stylist

Hånd detalje ved at placere bogstaver i en behagelig

  • I rækken. Hvis du vil have bogstaverne i hver skuffe er korrekt justeret, før limning dem ved hjælp af et niveau som en guide eller en strimmel af træ, som det er sket her. Du kan markere begyndelsen og slutningen af ​​bogstaverne med en blyant eller lad bogstaver hvile på baren, mens posers én efter én.