Følgebrevet skal koncentrere dit hus med lidt møbler og lidt plads stil. Nøglerne til at ramme er dobbelt: dekorere med stykker med karakter og vælge god belysning. Uden at miste synet af det en funktionel plads, der skulle have nogle møbler lager. Målet er at opnå en foyer velkomst og et godt indtryk, både dig og dit hjem.

Slut det til resten af ​​huset

En modtager må aldrig være lukket og mørkt. Snarere end en barriere, bør det være en "introduktion" til stilen og atmosfæren, der ånder dit hjem. Fra den arkitektoniske Abaton, Camino Alonso anbefaler åbne hallen til et andet rum og holde enheden af ​​farver og materialer, "så vi styrke bredden og opnåede en meget kraftig følelse af indgangen til at linke hallen med den smukkeste område af rummet, f.eks. " Judit bustos, interiør design studio Trestrastos, fortæller os hans trick til at integrere hallen: "Vi forsøger altid at styrke tilstedeværelsen af ​​naturligt lys. Hvis det ikke er muligt at trække en partition, bruger vi spejle til at reflektere lyset af et vindue, hvor det er nødvendigt og indirekte belyse hallen. " Hvis spejlet afspejler også landskabet, meget bedre.

Det sætter fokus på et emne

Når dekorere hallen vi kan være lidt dristig: det er et lille skridt og rum. Emma Masana dekoratør er klar: "vælge et emne, der skiller sig ud for sin farve eller dens skønhed, selv hvis en anden dekorative stil af huset." For at lykkes, det vigtigste er at fokusere interesse i et enkelt stykke stikker ud fra en neutral base. Således intet "konkurrerer" med ham. Du kan vælge et kabinet med karakter -til godt skelne en væg med tapet eller en sammensætning ramme farve eller procedencia-, eller en skulpturel stykke. Understreger den modsatte væg eller højre for døren. De er de første steder, hvor udsigten ser ud, når du går ind i ethvert rum.

Overraskelser med belysning

I lyset af en post skal være venlige og hjælpe med at ændre opfattelsen af ​​rummet. Årevis Luz, Alberto Rueda satsning for anvendelse lamper kun suspenderes når lofterne er høje (over ca. 3 m) og i andre tilfælde, vælger perimeter belysning integreret i vægge og lofter "for at generere dybde og gøre opmærksom på nogle element som farven på væggene eller lister. " Denne generelle lys kan være forbundet med en bordlampe eller stående. Det er bedst at vælge halogen og lysdioder og genudsætning pærer, fordi hallen du har brug for øjeblikkelig belysning i stedet for at tage et stykke tid at fange intensitet.

Indret henhold til dine vaner

Tænk over, hvad du gør, når du indtaster og forlader huset, før du vælger møblerne. Hvis du barfodet ved indgangen, kan du bruge et sæde og et tæppe, og hvis du holder der taske og pels, en knagerække eller et skab. Det er også meget nyttigt at have en konsol eller et bord at forlade tasterne og korrespondance. Afhængigt af måleren kan du vælge at fritage dele såsom en komfortabel arv eller antikt bord, eller planlægge en "usynlig" og som lager, som de gør, når de kan, i Trestrastos undersøgelsen. "Vi forsøger at integrere som skjulte kabinetter foret væggene. Vind opbevaring uden at bryde følelsen af ​​perspektiv, "siger Judit Bustos.

Charmerende i et lille rum

Hvis du ikke har plads til møbler, der er detaljer, der oplive en indgang uden at fjerne eller nyttig centimeter. Et tæppe med et notat af farve, et maleri eller et stort format fotografering og, selvfølgelig, planter og buketter. fra Com & Gou, eksperter blomsterdekoration, Mercedes Coma anbefalede os den ideelle hal for hver type arrangement, "en stor buket roser og eukalyptus er perfekt til en klassisk og rummelig hall; en buket af paniculata i en skål med en mindre model; og en kurv af gardeniaer efter en rustikke post".