Lobbyen og gangen er ofte glemt af huset. Og at de glæder os hver dag! Enten fordi de er mini'er eller fordi de nyder den dyrebare naturlige lys, ikke betaler opmærksomhed, de fortjener. For at afhjælpe dette "opgivelse"Vi har samlet 15 gode ideer, nogle praktiske og andre dekorative, som du giver liv til din modtager. Du har lyst til?

1. Og der blev lys!

Det handler ikke om at fjerne vægge, men at erstatte nogle af dem ved glas. Rettet et stort vindue, et glas paneler ... alt er tilladt at få lyset når rummet tilstødende hal. Du kan også bruge glasdøre til at fjerne følelsen af ​​røret. Hvis der er en dør for enden af ​​passagen, forhindrer uigennemsigtig. Hvis gennemsigtige eller gennemskinnelige dybde, og du vil vinde, hvis dias ikke vil miste endnu en centimeter.

2. Dale sats ned

Markere ruten med små cirkulære eller rektangulære tæpper. Mellem de to blade 30 og 50 cm fra hinanden, afhængigt af hvor længe korridoren. Og sæt et skilleark nedenfor: undgå slip og slidbane vil være sikrere.

3. En legeplads i hallen?

Hvis du har børn ved, hvad du taler om. Og det er, at væggene i korridorerne er "lærreder" foretrækkes af børnene til at udtrykke deres kunst. Hvorfor ikke skabe en eller to store tavler, hvor malingen på lethed uden at det er et problem? Afgrænser en ramme og male interiør med tavle maling. Modstå nye Majestic sortiment af Jotun er vaskbart og skaber en skifer af enhver farve.

4. Lette Sets

Væg lamper, loftslampe ... Intet gerne tilføje personlighed til ethvert rum. Lamperne er de mest konventionelle løsning, men andre muligheder er gennemført i dag.

00390683

Hvis du har lister

Udnyt deres huller for at installere en stribe af lysdioder (en selvklæbende 5 m værd omkring € 95 i Bled belysning).

Ved jordoverfladen

Andet dekorativt "mirakel" lys er forsænket halogenspots på væggen, ca. 10 cm fra soklen, der oplyser om natten og skaber en varm atmosfære.

5. En frakke maling

Vil du have noget hurtig, billig og effektiv måde at ændre din entre en morgen? Male det en anden farve, eller kun en væg (mest udsat for friktion eller som er mere nedslidt). Vælg en tone af lys såsom blå eller lysegrøn. En anden mulighed er at male hvide single døre og vinduer.

6. Et hjørne charmerende

Du får en konsol lavvandet (30 cm er tilstrækkelig), som skal placere en speciel bordlampe. Et sted hvor det at have halvvejs lys, blomster, forlade tasterne eller se på det billede du har så meget kærlighed.

00350492

7. Mini-kontor eller et skab?

Hvis du måler mere end 130 cm bredde. Placer en kolonne kabinetter til at gemme endnu en sæson tøj, frakker hverdagen eller lagner og håndklæder. Du behøver kun et minimum af 130 cm bredde: 70 cm for passage og 60 mere for bunden af ​​kabinettet.

Hvis det er mere end 150 cm bred. Du kan oprette et lille kontor. Lægger sig op til væggen et bord ca. 40 cm dyb. Har omkring 40 cm for sædet og efterlader mindst 70 fri til at passere selv om nogen sidder på kontoret cm.

8. Klæd ham med tapet

Vil du tør at udskrive papir plante? Eller nogle blomster XL? Hvis du foretrækker noget mere diskret, vælge et papir med lodrette striber eller subtile mønstre. Du kan tapetsering hele hallen eller bare en væg, for at fremhæve mere.

00376902

Før du kommer til at arbejde, skal du sørge for, at overfladerne er glatte. Bemærk venligst, at vinyl finish tilbyde mere modstand og kan vaskes.

9. Verde que te quiero verde

Gladdens vejen med planter, der giver et naturligt præg. Forpligtelsesbevillinger interiør arter, der ikke behøver meget lys, såsom Kalanchoe, dieffenbachia, den Pothos aureus eller chamadoera. Du kan placere de største eksemplarer i hjørnerne (én eller to på de fleste) eller skabe et sæt af små potter, online eller treere, på en hylde eller skænk.

10. Opret dit eget show

Indret gangen med billeder eller fotos er det bedste valg, især hvis det er meget smal. Du kan hænge et billede, der tilbyder perspektiv, baggrund, trompe l'oeil gøre for at gøre det ser større. Eller en hylde ca. 15 cm dybt i som understøtter forskellige rammer, som her.

00349759

11. Multipurpose Huecos

Når væggen er tyk nok, kan du arbejde nicher, foret med træ eller glas på sin base. Ideel til opbevaring eller udstilling objekter.

12. Lille spejl ...

Et sæt af spejle giver amplituden er en ressource, der aldrig svigter. Hvorvidt danner en sammensætning af forskellige formater som hvis du lægger One XL, vil det være i fokus vil udstråle lys og formere rummet. Du kan få meget suggestive effekter baggrundsbelysning spejlet i ryggen. Og du vil skabe en intim og omgivende atmosfære, hvor spejlet vil synes at være flydende.

00406388 O

13. Hvorfor ikke et bibliotek?

en hel væg. Installere en åben og tæt bibliotek, omkring 25 cm dybe hylder eller sammensætning -den parallelt med lille dybde om kun 10 cm. Det kan være det ideelle sted at have dine bøger og musik altid praktisk sted.

På dørene. Eller bag dem er der meget brugbare rum: smalle hylder og reoler har ingen plads der.

14. Hverken 1 m2 glip af!

00365454

Made møbler, når du ruller en af ​​væggene i hallen vil benytte indtil den sidste cm. Og selv om overfladisk, vil du tjene en masse lagerplads. Se på dette: givet ved brug under vinduet og kun optager rummet mellem døren og væg. Hvis du vil flette i miljøet, jeg lácalo i samme ånd væg.

15. Specielle effekter

Enhver hal kan blive en særlig korridor alene med en panel. Ud over stil, vil du beskytte væggen fra gnide. Der er designs, såsom Orac Decor, tillader skjule ledningerne i den elektriske installation.