Er der en ideel foranstaltning? Og en belægning? Hvad skal overveje at vælge skærmen og plade ...? Disse spørgsmål og mange flere ejere af disse ti badeværelser blev foretaget før reformere for en mere behagelig, smuk og praktisk brusebad. Og hans valg var perfekt. Fordi der ikke er nogen enkelt ideel formel, men mange, der arbejder, og godt.

Lad os Mål!

For en komfortabel bruser behov, ja, et areal på 90 x 90 cm minimum. Men ideelt set forsøge at være så stor som muligt, og har ingen dør, fordi de færre profiler og døre, bredere og lys.

Med en længde på 1,20 m 1,10 eller du kan installere et brusebad uden en dør, med en fast gulv til loft skærm uden profiler, efterlader åben til at bruge omkring 70 cm plads.

Gallery, 10 billeder
10 bade med bruser, MEN, der allerede ønsker!

aprovechadísimo plads

God fordeling giver også komfort. Ideelt, hvis planten er rektangulær, bunden Situes bruser; hvis firkant, i et hjørne; og, hvis uregelmæssig, du drage fordel af hullerne.

00401138

Vinduerne også bestemme placeringen. Hvis du kan, du undgår dem. For at lufte med åbne skærme vil have noget problem, selv om det kun konti med de sædvanlige ventilationssystemer vil dække.

Væg til murete

Hvis du ønsker at gøre lys og bruseren er bag en partition, gør det lav mur, ligesom fotografiet, der åbner denne artikel. Omkring 90 cm høje, vil være perfekt. Over ham, en gennemsigtig skærm forhindrer sprøjt og samtidig give dig lys og gør bruseren se bredere.

00391517

En anden mulighed er at lave partitionerne ikke nå loftet for bruser rum ser bredere og vinde lys.

Hvordan man kan opnå en større brusebad uden gerninger

  • skærm: 100% gennemsigtig, betyder det ikke nå loftet uden profiler.
  • belægning: Kontinuerlig og det samme på gulvet (øjet! Med skridsikker behandling) og væggen. O stor flise med lamineret plade, som vil nærme det aspekt af det kontinuerlige materiale.
  • Griferías: Forsænket gøre væggene ser glat og du kan flytte inde i brusebad uden at ramme noget. Hvis sprinklere er indlejret i loftet, vil du vælge dem uden invaderende intet stort.
  • Jaboneras: Empotras fordel, hvis vandhanen til at lave en niche, hvor at placere geler. Du vil ikke have bakker stikker ud fra væggen.

Fast til at glide

Vi har allerede sagt, den ideelle er en fast klinge partition, men hvis du ikke har meget plads, vælge en svingdør før glidende, fordi det vil være tætte og vil rense bedre. Selvfølgelig, hvis dit badeværelse er mini, den glidende pasform dig mere; Minimum vælger dem til at vinde mm profil til glas og derfor til rummet. Som for det materiale, akryl skærme er billigere, men de er mere modstandsdygtige sikkerhedsglas og ikke mister gennemsigtighed.

00426617

Og hvis du har en vanskelig plante, uforskammet søjler eller skrå ... gør specialfremstillede skærme og små fliser, som gør plads, selvom kompliceret, indbydende.

En skærm med anti-skala-system vil vare meget renere og vejr hærdet glas er fem gange stærkere end normalt

Mere tilgængelige og ren

Hvis du bor i stueetagen, kan du lave en bruseniche gulvniveau i resten af ​​badeværelset, men hvis det ikke er din sag, kan du bruge som harpiks plader. Der er slimline (eneste foranstaltning 3 cm høj) og er næsten i jordhøjde. Nye materialer giver mere modstand, lettere rengøring og varmere end traditionelle porcelæn plader touch.

Vi kunne forklare mange flere succeser disse bade, men som et billede siger mere end tusind ord, vi forlader dig med vores galleri. Du vil gerne det.

Gallery, 10 billeder
10 bade med bruser, MEN, der allerede ønsker!