De var enige om tidspunkter og havde brug for et bad for at bruge mere end én ad gangen: to håndvaske, lagerplads, bruseniche og badekar ... Og uden at miste luften felt.

Tre vinduer med udsigt over landskabet, et mansardtag med synlige bjælker og en sten gulv. Rummet var tydeligvis rustik og ejerne ønskede at bevare deres stil og få komfort og tid.

Plads til alle

De designede en stor dramatisk øger møbler, der giver alle mulighed for at blive klar på en gang uden at genere. De to håndvaske og hjælpe den nederste hylde for at have alt på hånden uden at skulle åbne og lukke døre, også. Den panoramiske spejl undgår kampe for et hjørne, hvor ser. Og i begge ender af enheden, to pladser til ro: til højre, med hjørne bad og venstre, blev den dramatisk øger toilet. Ja, for den daglige, brusebad på linje med badet er mere praktisk. Efter en skillevæg og keramisk belagt mesh, det giver fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger. Og til venstre for indgangen, kan en lav kabinet lukket. Din anden funktion? Skjul bag toilettet og bidet.

Komfort og luft felt

De valgte materialer har fastholdt den oprindelige rustikke stil ved at tilføje lysstyrke. Den mørke træmøbler er blevet opvejet af foring af hvide trælameller af nogle vægge, bjælker patineret tone sand og maling, zink grå farve.

 

Har du gerne dette badeværelse? ! Lad os dine kommentarer!