Med godt vejr, veranda og / eller terrasse er de foretrukne steder i et hus. I dag fortæller vi de hemmeligheder til at gøre det bedste match og konvertere dem til en rolig, afslappende familie hjørne, og frem for alt, meget, meget charmerende.

facaden

Facaden er visitkortet og stil, din veranda eller terrasse. Produktion materialer, dens arkitektur, antallet af vinduer og endda maling farve definere personlighed af dit hjem.

Mal facaden

Maleri er en af ​​de mest simple og billige for facade- finish. Den mest traditionelle version kalkning indgangsparti, selv om det er også den mest økonomiske, det kræver kun lidt vedligeholdelse, da du skal genfremstille mindst en gang om året. Før påføring af maling på en facade, er det nødvendigt at kontrollere, om nogen tilhugget, vi nødt til at fylde med mørtel til at matche overfladen. Vi skal også helt at fjerne den gamle maling før påføring af nye, fordi det kan forårsage vedhæftning problemer. Et alternativ til maleri er monolaget mørtel (mellem 25 og 30 € / m2). Det er et materiale, der påføres i et enkelt lag og er allerede integreret i farven; Det fås i en bred farveskala.

Watch out! Lokale bestemmelser kan begrænse paletten gælder for facaden af ​​et hus farver. Find ud af på rådhuset eller ved formanden for din trappe på lov til at male dine facade farver eller terrasse.