Sig mig, hvad bruger vil du give din terrasse eller udgang til det fri, og fortælle dig, hvad din grundlæggende møbler er afgørende. Og det er, at medmindre du har en veranda størrelse XL, vil alt ikke passer. Så prioritere skuespil. Er du mere end ligge i solen (eller skygge) og nyde dolce far niente eller ikke forstår sommeren uden måltider al fresco med familie og venner? Hvis målerne er et problem, ophold med, hvad der gør dig gladere og amuéblalo at få mest ud af. Vi savner en hånd.

Spise al fresco

Har målerne, du har et værelse uden et bord og stole (eller bænk) er ikke spisning. Disse vil være din grundlæggende.

Til få meter

Hvis din altan er lille, det satser på en udvides bord til at vokse lige når du har brug for det. Med hensyn til de stole, armless bedre, fordi de fylder mindre. Folding spisestue er perfekte til en aftagelig eller voks og aftager efter dine behov. En meget praktisk alternativ til stolene er banker, da de giver ekstra pladser. Hvis du vælger at lagerplads kan du spare fra måtter eller puder til små tilbehør såsom stearinlys eller kurve.

Sommer spisestue veranda med lænestole fibre i blanco_428052

Til store terrasser

Ikke mange meter du bør vælge den større tabel markedet. Vælg den designtænkning af dit behov: Hvis du er vant til at genforene mange hjemme, ikke tøve: Gå efter en tabel størrelse Von Trapp familie! Men hvis sommeren måltider er som regel i små udvalg, måske er det bedre at købe en konstruktion svarende til dine behov og komplet med meget praktiske hjælpemidler såsom en servitrice.

Gallery, 22 billeder
Møbler og tilbehør til at nyde den udenfor

En sommer gøres for at måle

Mulighederne er mange og varierede: sofaer, lænestole, stole, taburetter, popkorn ...

Til få meter

Brugerdefineret møbler vil være din bedste valg. Hvis du kan, så tøv ikke med: sofa arbejde "L" at tage et hjørne eller en trækonstruktion eller -versátiles paller og meget mode-, som en bank eller chill out målere vil presse det maksimale. Hvis du foretrækker en mere traditionel løsning, værdsat vælger en sofa eller flere lænestole, hvilket vil give mere leg. Under alle omstændigheder ser design af lige linjer og forhindrer fibrene tendens til at være mere pladskrævende. Træ, jern og (meget lys) aluminium er et godt valg, vil afhænge af din smag og stil, du ønsker at give din terrasse. Gennemfør værelse med et sofabord eller et par pust, der også tjener som ekstra sæde og fodstøtte kan fungere tabel. Valóralo.

Terrasse med bænk og lænestol fibras_433782

Til store terrasser

Grænsen er sat dine behov. En sofa (eller to!), Et par stole, et bord komfortabelt center, et sofabord, pust, en ophængt gynge ... Organiser dit værelse til at føle sig godt tilpas. Som for materialer, et naturligt valg og meget perfekt mode for verandaer eller overdækkede terrasser er Esparto. Ellers kan man altid vælge syntetiske fibre (nul vedligeholdelse), træ (vælg det med beskyttende behandlinger på ydersiden), jern (følsomme over for vand og salt) og aluminium (lys og resistente over for vand og sol ).

Sommer solen eller ligge i solen

Solarium Dronningen er stadig stolen. Perfekt til sol bade eller slappe af med en læsning i skyggen.

Udvendig med pool og tumbonas_436699

Inden du vælger, du tror, ​​at hvis du kommer til at bevæge sig som sædvanligt. Hvis det er tilfældet, skal du vælge et design, der er letvægts hjul, vil du takke. Strand stole, en hybrid mellem stol og stol, er et godt alternativ til få meter: optager mindre, og de er folde. Og hvis du har en have, hvorfor ikke have fornøjelsen af ​​at installere en hængekøje? Lur i skyggen af ​​et træ vil være episk.

Meget nyttige supplementer

tekstiler

De er et dagligt syn, der giver komfort. Tip: Vælg base for tekstiler (dækker stole, måtter ...) særlige stoffer til udendørs brug, selv om dyrere, vil vare længere og i bedre stand. Og frem for alt, lyse farver giver mere følelse af friskhed og ikke så varmt som mørke. Booking noter farve til aftagelige puder, plaider ... let at forny som mode.

tæpper

Og hvorfor ikke klæde udenfor? Det gør det meget mere behageligt at gå barfodet, især i jord, der kan overophede, såsom keramik eller sten. Naturfiber giver en meget frisk og sommerlig note. Hvis du vil have farve, de vinyler er meget praktisk: slidstærkt og pletter kan vaskes og fås i en bred vifte af design.

FAROLILLOS

Selvom det ikke gå til middag på stearinlys, de er en praktisk tilbehør, der skaber stemning. Hertil kommer, at de er dekorative i sig selv, og investeringen er minimal.

Cestos

De supplerer den mest alsidige, om der skal holde hånden magasiner eller bøger, du læser for at holde puder og plaider, når du ikke har brug for. Hertil kommer, de giver en meget naturlig touch til din terrasse. Og de er i!

Gallery, 22 billeder
Møbler og tilbehør til at nyde den udenfor

Bliv inspireret af de ideer og forslag, der er samlet i galleriet og fundet spisebordet eller stol, at du tager tid på at kigge på mall. ¿Terraceamos?