Ly for solen i skyggen af ​​en grøn træ, spise under en duftende blåregn, nyde kølighed af et måltid ved siden af ​​en mole med udsigt over søen ... I sommeren udenfor bliver hovedpersoner og hvor som helst udendørs er sandsynligt, at omdannet til en kølig udendørs spisning.

Spisning våbenhus rustikt hus

Uanset om i landet, i en have med udsigt over Sierra, på verandaen eller på en urban terrasse, dette valg du finde gode ideer og en masse inspiration til at skabe dit hjørne udendørs og gøre ham den plads stjerne sommer. Familiens måltider, middage med venner, en weekend snack eller en drink under stjernerne ... er åben 24 timer.

Gallery, 15 billeder
COMEDORES top 15 denne sommer

Hvis du ønsker at drage fordel af den udendørs spisning på ethvert tidspunkt af dagen olivides ikke tænke i skyggen. Naturlige pergolaer, såsom pilefletning eller overtrukket med vinstokke, vinstokke eller blomster såsom blåregn, er langt mindre insisterende end det arbejde, metal eller træ, og forvandle dit værelse i en have. Hvis du ikke har din endnu, tage dette galleri og oprette din egen sommer scene.