Alegra det hus! Og vi opfordrer dig til at gøre det på en meget naturlig måde: med blomster. Denne gang med masser af farve. For mere levende som gul valmue til den mest romantiske ligesom Pink francesilla toner. Og grøn ... gå ikke glip af det! Det vil efterlade en masse friskhed og blomsterne er hovedpersonerne i disse filialer. Ja, ramos. Flertal. Fordi denne gang blomstermotiver stylist Mireia Abras opfordrer dig til at skabe en komposition med en primær gren og to mindre. Mere liv, mere farve, mere glæde.

I videoen kan du se, hvor nemt det er at forme disse smukke buketter. Hvad blomster til at vælge? Hvis du har dine favoritter, gå videre! Tilpas din buket som du vil. Det er de sorter, vi har valgt.

Mise en stedet for blomster til at gøre en munter og farverig buket

Forpligtelse til gennemsigtighed

Og her er så megen skønhed ... Hvorfor gemme sig bag en uigennemsigtig vase? Bedste krystal vælger dem enten høje og brede vintage vaser eller krukker. Dens gennemsigtighed vil give den dyrebare grønne stængler også passer godt i syne.

Forbindelserne og buketter

Selv om en buket lavet med disse blomster har nok styrke og stil til at dekorere alene, det er sandt, at i sammensætning opnået formere din glæde og vitalitet.

En række niveauer. Den kombinerer forskellige størrelser containere, forsynet med en fremtrædende end resten.

Bedste varieres. Det er ikke nødvendigt, at de tre grene er identiske. I dette tilfælde en af ​​de to mindste vi har opgivet det gule valmue, efterlod overvejende vifte af roser. ensartethed er således brudt, og sammensætningen er mere naturligt.