Alegra huset! Och vi uppmuntrar dig att göra det på ett mycket naturligt sätt: med blommor. Denna gång med massor av färg. För mer levande som gult vallmo till den mest romantiska som rosa francesilla toner. Och grönt ... missa inte det! Det kommer att lämna en hel del av friskhet och blommorna är huvudpersonerna i dessa grenar. Ja Ramos. Plural. Eftersom denna tid blommor stylist Mireia Abras uppmuntrar dig att skapa en sammansättning med en huvudgren och två mindre. Mer liv, mer färg, mer glädje.

I videon ser du hur lätt det är att forma dessa vackra buketter. Vad blommor att välja? Om du har dina favoriter, gå vidare! Anpassa din bukett som du vill. Dessa är de sorter som vi har valt.

Mise en place av blommor för att göra en glad och färgstark bukett

Engagemang för Transparency

Och här är så mycket skönhet ... Varför gömma sig bakom en ogenomskinlig vas? Bästa kristall välja dem antingen höga och breda vintage vaser eller burkar. Dess öppenhet gör det möjligt för dyrbara gröna stjälkar också passar bra i sikte.

Föreningar och buketter

Även om en bukett gjord med dessa blommor har tillräckligt med styrka och stil för att dekorera ensam, är det sant att sammansättning uppnås multiplicera din glädje och vitalitet.

Ett antal nivåer. Den kombinerar olika storlek behållare, försedd med ett framträdande än resten.

Bäst varierade. Det är inte nödvändigt att de tre grenarna är identiska. I detta fall en av de två minsta vi ut med den gula vallmo, lämnar dominerar utbud av rosor. likformighet är således bruten och kompositionen är mer naturligt.