Det har en zen luft. Kombinationen af ​​de hvælvede lofter, betongulve og vægge med kalk gips, indpakket ved det grønne i den vilde have, skaber en næsten monastiske føler. Dens ejer ønskede en naturlig hjem og formidle fred, hvor hele familien føler sig godt.

Planlagt til at tage imod og nyde

Udenfor to verandaer tilbyde skygge rum, en tanke at spise og den anden til at slappe af. Og inde, indretningsarkitekt Ana Generó skabt væsentlige rum uden at ofre den varme og funktionalitet. En sober køkken med træplader Macael marmor og granit, åben til spisestuen og haven som jeg ønskede ejeren. Træplader og også for nogle indvendige døre og regenereret materialer i hele huset elementer.

Distributør kommunikere med soveværelse

Pino Melis til udvendig snedkeri, ældet i interiør fyr og nogle gamle døre som soveværelse hovedgærde. "Huset er meget hvid og naturlige teksturer giver karakter og vil alder godt, forklarer Ana generøs. For eksempel er træet skæres sav, som giver det mere ægthed. Og haven pergolaer er lavet af jern, dækket med en traditionel siv. Søjlerne er af sten genvundet og blandes med lokale ler ligesom facader "cement.

Gallery, 11 billeder
En ZEN HOUSE, et stille liv

Med sjæl stuehus

Huset, som er nyt arbejde er inspireret af Emporda gårde, så de forsøgte at blive integreret godt i miljøet. Arkitekten Lluís Auquer byggede det i henhold til principperne for bio-arkitektur. "Det er sydvendt og har solide vægge med store åbninger tilbage i vinteren mellem solen, absorberer varme og give op om natten, hvilket sparer på opvarmning. Og om sommeren, vinduer og haven løv aerate og filtrere lyset, holder huset køligt, "forklarede fra hans studie. "Det er virkelig lader til, at huset var der allerede -underlines Ana genre. Rustikke møbler og vintage stykker hjælpe en masse. Men layoutet af huset er funktionelt, med mellemrum er forbundet med hinanden, og meget åben til haven".

Køkken tag plade, skærm og arbejde på øen botellero

I stueetagen, den store ø og skænk afgrænser rum køkken, spisestue og stue, tre værelser i en, hvor det bliver meget familieliv. Det store soveværelse ligger ved siden af ​​hallen-børnene er i top anlæg og betongulvet er udvidet til haven med frugttræer. Der, vedbend og gamle roser tøj pergolaer. Det perfekte sted at lade tiden flow.