Paradis i paradis. Rafael Danés definerer dette hus ... og synet han følte ved at se sine fem år siden. "Jeg blev forelsket første landskab" i dette hjørne af sydøst Mallorca, en af ​​de bedst bevarede af øen, hvor han besluttede at skabe sit eget paradis.

Gallery, 19 billeder
Et hjørne af paradis i MALLORCA

"Konstruktionen allerede eksisterede, men jeg reformeret grundigt for at gøre det til det hus, han havde drømt. Min vigtigste idé var, at boliger blev integreret i landskabet, og alle værelser har udsigt til fulde. Enhver vinduesrammer en værdifuld handelsvare. "

en anden opfattelse af veranda og spisestue

Den storslåede veranda, hvor Rafael forbereder tabel opsummeres hovedlinjerne vejledende udsmykningen af ​​huset. "Jeg kiggede varme omgivelser, med en organisk touch, baseret på lys sandfarve sten Santanyí". På den baggrund valgte han Rafael træmøbler og naturlige fibre og valgte en meget speciel gardiner: "De er alle gamle linned ark er blevet erhverve Almoneda butikker. Hvis du nærmer dig dem, vil du se at de har de broderede initialer sine tidligere ejere. Det er min subtile hyldest til de store huse og familie sagaer af øen. "

"Jeg kiggede varme omgivelser, med en organisk touch, baseret på lys sandfarve sten Santanyí"

På verandaen det sidder uden spisning med en tabel over fire meter og et værelse med to sofaer. "Om aftenen her er en fornøjelse. Lige overfor landsbyen Cas Concos og den oplyste spir af kirken Sant Nicolau er som en lampe, der lyser op i natten, "siger Rafael.

Værelse med fibermåtte

Selvom huset er designet til at nyde udendørs, er det indendørs komfort ikke forsømt. Det store rum huser stue og spisestue, hvor "den klare sand og knuste hvide tekstiler sprede en munter og afslappet, mens lys," siger Rafael.

Gallery, 19 billeder
Et hjørne af paradis i MALLORCA

En dobbeltdør fører til køkkenet. "The objektglas og gjorde så åbnes eller lukkes efter behov, og altid lade lyset og udseende". Den står på øverste etage master suite.

Værelses til det undersøgte område

En romantisk pejs, nyde to terrasser, en indendørs og en udendørs. Da sidstnævnte Rafael peger syd, hvor profilen af ​​øen Cabrera valuta. Rafael er stolt af dette hus, som også lejer i sommer. "Når man har brugt et par dage her, du ser livet anderledes. Det er en total dekompression, glemme stress og problemer. Dette hus skaber en helt speciel stemning". I huset dekoration selskab deltog Kobber House Living.

Gallery, 19 billeder
Et hjørne af paradis i MALLORCA