Det lyder Mallorca stranden og tårnhøje klipper, der skaber Sierra de Tramontana at møder havet. Men denne ø skjuler også, indvendige hjørner, som i dag besøgte, ikke langt fra Palma, men sikkert fra alle travlhed. Det er et gammelt stenhus klædt sandsten og omgivet af cypresser og appelsintræer. Olga Ferrer af dens udsmykning og Irene Barceló, tog sig af Kühn & Partner.

Gallery, 15 billeder
ARCOS JA Disse er en TRIUMPH

Hvis noget fanger opmærksomheden fra haven, er de buer. Og det er, at så mange lige linje kurver gør dem endnu mere interessant. Før reformen om vinteren ingen betrådte denne korridor. En skam! Hvorfor arkitekten Roberto Lorenzo var klart, at udgangspunktet for renovering ville være acristalar buerne benytte denne lejlighed og gøre det til et hyggeligt opholdsområde, velegnet til hele året og udsigt over haven.

Har du set strålerne? Hvor god er træet med stenmur! Dette er den autentiske rustikke. I dette rum den blanding af klassiske og hentet mere uformelle stykker, ligesom de to puffer placeret overfor sofaen, møbler gør elegance er ikke i modstrid med en mere afslappet stemning.

00239500

Spisestuen, som deler plads med køkkenet, en hemmelighed: hans plads var en del af veranda og bevarer den hurdle i spærene, i et forsøg på ikke at glemme deres oprindelse. Dette rum blev lukket med glas, men når det varme vejr ankommer foldedør praktisk forsvinder og vender tilbage til den indre og ydre join, som før i tiden. Køkkenet fordeles lineært overrasket over den moderne linje af møbler. Men hensigten er klar: forlade plads til den toppede tag, bjælker, pilefletning og stenmur.

00239520

I soveværelset er hver detalje designet til at fange lyset og understrege sin bredde. "En standard seng virkede for lidt til soveværelset, men en plakat havde spist en masse plads og klarhed"Siger den indretningsarkitekt. De besluttede at vælge et kompromis: en seng med poler på trinbrættet kun insinuere baldakin. Det træ hovedgærde holder fløjet natborde.

Gallery, 15 billeder
ARCOS JA Disse er en TRIUMPH

I badeværelset er de blevet bevaret originale hvælvinger. Belægning og kuvertering badet møbler er blevet lavet med microcemento, materiale tynd og meget hård.