Flytningen var ment episk og fyldt med møbler, to børn, en hund og en kat, halvt tværs Frankrig fra Troyes, øst for Paris Saint-Rémy-de-Provence, i den sydøstlige del af landet. "Vi ønskede at ændre sit liv og tilbringe mere tid sammen med vores børn, i et varmere klima," siger Myriam Fourton, ejeren af ​​denne walled skønhed med mere end tre århundreders historie. Huset ligger tæt på centrum af Saint-Rémy, City postkort blændet impressionister og nu millioner af turister hvert år, der følger deres fodspor.

Designet til at rumme

"Det var et gæstehus og marokkansk-inspireret redecoramos i provencalsk stil, med beige vægge og møbler eller lavet af Louis område, min mand, som er møbelsnedker og har oprettet sit værksted ved siden af. Jeg styre huset og organisere kunstudstillinger i drivhuset. " At byde gæster, spisestuen har komfortable sofaer foran pejsen, et stort rundt bord, hvor Myriam tjener sine pandekager, vafler og hjemmelavet syltetøj, og det åbne køkken, for at se hvordan forberedt. Ovenpå er der to soveværelser til gæster, og i en anden fløj, hjem. I haven er der fem gæst hytter, også med terracotta gulve, træ skodder og rustikke tæpper. Pleje rosenhave og den charmerende hjørne under pergola destillere kærlighed Myriam og Louis for denne hus, hvor de har startet et nyt liv. Hvorfor Møbelsnedkeri huset og er opkaldt efter børn, hans to store vild med: "La Maison de Line" og "L&# 39; Atelier d&# 39; Hector".

New Life: Et hjem åben for verden

Det gamle pensionat er blevet den nye "Maison de Line", som huser en vigtigste sten hus med to soveværelser på en bed and breakfast, og fem uafhængige hytter med udsigt til en central have med en pergola og drivhus.

Meddelelser: Fra køkkenet til spisestue og opholdsstue

En bred åbning kommunikerer køkken og spisestue, hvilket skaber et stort fælles område giver gæsterne mulighed for at nyde madlavning. En stor ø træ gitter døre og bogreoler, afgrænser to rum, som deler de samme neutrale toner og klassisk design, delikat.

Soveværelser: Leger med tekstiler og maleri

Værelserne er indrettet med det samme delikatesse som resten af ​​huset. For at opnå døre er malet lilla og antikke møbler (hovedgærde, sidebord og skriveborde) i en creme tone at matche væggen. Med stoffer og blomstrede sengetæpper, kan resultatet ikke være mere romantisk.