Børn vokser og i stigende grad undersøgelsen hjørne i dit værelse er mere vigtigt: et rum, der skal være afslappende, praktisk og smuk, at tillade koncentration, de har brug for.

Gallery, 15 billeder
15 værelser perfekt til STUDERE

Efterhånden som de vokser "spille" Det er ikke længere deres eneste mission i dag. Tryk lære, og ikke bare i løbet af få materialer, men også i vaner.

Har du gjort dit hjemmearbejde?

Hvor ofte hører dette spørgsmål! Eksperter også rådgive forældrene involveret dagligt og aktivt i det ansvar, børn, især når de starter med hjemmeopgaver, understrege vigtigheden af ​​små har et rum specielt designet til at studere. Ikke værd at spisebord, endsige bordet, og hverken kan sengen!

undersøgelse område til to piger

At have en undersøgelse hjørne med et skrivebord, en behagelig stol og endda skuffer og hylder til at gemme og placere dine papirvarer, bøger og notesbøger er afgørende for at være mere komfortabel.

¿Værelser mini? Gode ​​ideer!

Ja, vi er klar over, at et af de største problemer, når redesigne rummet af børn, når de vokser op, er manglen på plads.

undersøgelse område som grå

I galleriet finder du gode løsninger til børneværelser med få meter: desktops, at blanding ind i væggen ved hjælp af de samme farve og materiale hylder omdannes til desktop boards cantilever udnytte pladsen under vinduet, møbler som de tilbyder opbevaringsløsninger ... Indtast galleriet og bliv inspireret!

Relateret til denne artikel

cum laude børneværelser

Med undersøgelse område

cum laude børneværelser

Nøglen: de kan lide

Mens praktisk er grundlæggende (og i endnu højere grad, når ingen reservedele rum), der er noget meget vigtigt: at børnene vil kunne lide deres nye studie plads. Jo mere de begejstret dem til at føle mere komfortabel og mindre koste dem komme ind i vane med undersøgelsen. Til at begynde: Jeg elegidlo sammen. Så du vil sikre, at du vil være en plads til din smag. Og customizadlo: en flot baggrund tapet, kork eller ramme til at hænge dine foretrukne fotos og erindringer, skuffer og hylder til at gemme og sortere dine ting ...

Gallery, 15 billeder
15 værelser perfekt til STUDERE

I galleriet har du 15 hjørner meget godt løst studie med forskellige ideer til at inspirere dig og måske kan du anvende til dine børns værelse. Har vi du kommer med?