Det var en tidligere jagthytte beliggende på landet. Som vi fortalte de arkitekter, der remodeled bygningen, ligesom mange af slagsen, havde lave lofter, dæmpet lys og en opdelt og smal interiør.

Gallery, 23 billeder
Rustik ude og inde URBANA

En transformation som deres ejere, forældre til tre små børn og elskere af en ren, lys indretning. En præference for at vælge at beholde det bedste fra fortiden (ydervæggene) og omgiver dig mens omkring actualísimos interiører, klare, praktiske og decideret byerne. Viser en meget klar: selv om det omfatter dit gulv veranda med store sten fliser, intet gennem døren er træ ansvarlig for denne funktion. En klar platform, brede lameller perfekt tonet vægge med creme farve og delikate nordiske aske danske spisestuestole.

00322399 12

rustikke udendørsbrug perfekt forynget og med en flot veranda. Og upåklagelig interiør, velordnet, klare og milde på vi kan ikke undgå stress to ting arkitektur. For det første rumforløb stue-spisestue-køkken. Det er et kontinuum, og på samme tid, tre værelser, der kan isoleres. Løsningen: Disse aluminium skydedøre paneler ætset glas, meget svag, hvilket direkte henvise til de flygtige paneler rispapir japanske interiør. Og opmærksomhed på tagene af trælameller og malede hvide bjælker, der udvider allerede betydelig højde og skridt "huske", uden svæve eller vejer mindst, at situationen i huset på landet, og den faste tilstedeværelse af hans umiskendeligt rustikke stenvægge.

Møbler, for det meste, er skræddersyet til sådanne brede dimensioner (bredde og høj) areal. XXL sofaer er, som det er hvide puf, forudsat at den dobbelte bord og pejsen indlejret i sten.

Gallery, 23 billeder
Rustik ude og inde URBANA

Tone møbler, polstring og supplerer bevæger sig i rækken Beis peger nogle gange fører til brun at fremhæve nogle stykker (sofaer i stuen, hovedgærdet i soveværelset). En valget designet til lethed og letsindighed, meget næsten gennemsigtig. Kun én undtagelse: skrigende pink piges værelse. Men som vi alle ved, undtagelsen bekræfter reglen.