De ønskede natur var altid til stede i hvert hjørne. Du kunne nyde det i hvert ser, både i og uden

Carla Rotaeche og Ana Pardo, de indretningsarkitekter der designede dette hus, blev styret af ønsket af sine ejere leve- felt "uden forvilde for langt væk fra byen. Hvorfor "integrere haven inde i huset gennem store vinduer og indgangsparti, hvor grænserne mellem indre og ydre fortyndes, brug malet med plante motiver, gardiner dobbeltsidede der trækker billeder af synligt vichy fra papirer de frodig have, naturlige materialer som silke, bomuld eller ler, og implementere en bred farvepalet, hvor blå, grøn og turkis, pink, gule farver vækker naturen i flor, "siger Ana. selv om den huset ligger i et boligområde i udkanten af ​​Madrid, at leve er at nyde fred og ro i landet eget liv.

Gallery, 21 billeder
Hus tusind og en ER DETALJER MADRID (MEN IKKE SYNES)

Haven, ser hvert værelse har en swimmingpool med solterrasse, en morgenmad krog under træerne med en sten springvand og spisning under verandaen. Steder at leve udendørs, når vejret tillader det, og i dag kan vi sige, at gøre deres ejere glade.

Bejdsning værelse til skrivebordet

Efterhånden som det rum leves, blev de opdage, hvad lyset lysende huset i hver sæson, hvilket hjørne har bedre udsigt til solnedgangen, eller hvor brise blæser om sommeren.

De designede fordeling er nøglen til livet i denne familie med fire børn, forløber komfortable og fredfyldte: Huset er opdelt i to områder, den ene er beregnet til voksne og en for børn.

Gallery, 21 billeder
Hus tusind og en ER DETALJER MADRID (MEN IKKE SYNES)

Den første finder deres plads på den ene side af trappen og på to etager: stue, kontorer og en suite med en vidunderlig loftsrum badeværelse med privat terrasse. I dette rum, romantiske ånd, blomster oversvømme alt. Fra tapet dækker vægge (det samme som det er blevet brugt til at dække skydedøre) til de fronter af skabene og endda badeværelse møbler, hvor "climb" grene, hvilket skaber en slående effekt, synes de at komme til live og bringe naturen ind i hjemmet.

Hjørne soveværelse

Carla og Ana har en af ​​hans tvangstanker i håndteringen interiøret var at kombinere møbler fra forskellige baggrunde uden at undergå nogen tendens. Og dog, de rum indånder balance og harmoni, og alt synes dækket at charmerende patina, der giver tid og erfaringer. Fordi et hus ikke betyder reformen for disse interioristas gøre alting ser ny, men tværtimod: "simulere rum og møbler har været her for evigt, udtrykkeligt tidløshed". Udfordringen i Rotaeche -alcanzado- & Santayana har været at sy et kostume couture der omkranser som en handske til deres ejere.