I slutningen af ​​det nittende århundrede, det daglige liv i dette hus havde meget lidt at gøre med livet i dag. Men besøger deres ophold af den nuværende ejer, vi kan ikke hjælpe, men låne vinger til fantasien. "Det er en stor hus Asturien indianere, bygget over 150 år siden. Han havde flere årtiers pragt, indtil det blev opgivet og forblev det i lang tid. Han faldt i glemmebogen og ruin. For et par år siden min mand og blev jeg på udkig efter et stort hus at genforene vores familie med fire større børn i løbet af sommeren. Vi ønskede også, at det er en gammel bygning, med karakter, med historie. Da vi besøgte dette, var vi i kærlighed med det samme. Det er på toppen af ​​en lille bakke, omgivet af smukke bjerge og frodige grønne enge. Huset var i en sørgelig tilstand, det er rigtigt, men så så, at hvis vi kunne få det, det var præcis den drøm sted. "

Bygningen er en del af den historiske arv, så forblev det meste ud af deres udseende

Og kom ned til arbejde, i samarbejde med indretningsarkitekt Isabel López-Quesada og Marta Marín arkitekt. "Bygningen er en del af den historiske arv, så vi var nødt til at maksimere deres udseende Marta forklarer. Men interiøret skulle gøre alt næsten nye. Omend med genvundne materialer eller reproduktioner at respektere tidsånden. Derudover var der en ændring af væsentlige anvendelser. I det oprindelige hus, i stueetagen stalde og lagerbygninger var, og første sal var hvor boligejere var. Vi ønskede stueetagen blev hovedstolen og værelserne var i den første. For at vi åbner huller, vinduer og døre, så lys og udsigt ind i stuen, spisestuen, køkkenet ... i dag, hvilket er hvor familien tilbringer flere timer. "

Stue gulvtaeppefibre

Fra haven, med sine imponerende lindetræer og magnolier, går vi en hal, delt i to af en glasvæg, et læhegn. "Det ydre er den første hal, vestibule, hvor vi ændrede sko på regnfulde dage, her er hyppige forklarer ejeren-. Efter de glaspaneler er placeret velkommen område, hall med en sofa og et ildsted. " Så gå igennem et galleri, der fungerer for "at komme for sent", som sætter fokus på fortovet grå sten med hvid marmor blokke. Og vi fik til det vigtigste rum i huset, stuen, opdelt i to rum. Den ene er angivet for de kolde måneder, før den franske malede sten pejs, det attende århundrede. Den anden, ledet af en smuk hvid træskab, fra en gammel apoteker. "I stuen har udsigt siger ejeren-tre facader. Rækkefølgen af ​​vinduer er som en lille samling af kort". Spisestuen bliver fremhævet af et dekorativt håndmalet med billeder af træer og fugle, der bringer haven i papiret. Og køkkenet genskaber atmosfæren af ​​de gamle rustikke køkkener, men med teknologi og moderne bekvemmeligheder. Asfaltudlæggere sten gulv, møbler lakeret træ lister, sort marmor stack og redskaber hængende sameksistere med moderne apparater og en praktisk arbejde ø med en kraftig hætte med glas visir. "Vi har designet det godt at gøre det lettere og lys vil passere," siger arkitekten.

Gallery, 21 billeder
Genfødslen af ​​en Indiana HOUSE

En elegant trætrappe designet af Isabel López-Quesada fører til gulvet i soveværelset. Ejeren af ​​en suite struktur "boudoir": en første plads funktioner påklædningsværelse og detailhandler, badet på den ene side og kammeret på den anden. "Det er ligesom en lille lejlighed," siger ejeren. Når strukturen af ​​huset blev afsluttet, var turen til detaljerne. "Min ven Maria Plaza, Telt Chinero hjalp mig med råd til at fuldføre indretning." Og give dette hus en velfortjent nyt liv.