Vi vil ikke udrette mirakler. Fordi målere er, hvad de er. Men disse tricks vil opnå mere og få bedre udnytte den plads, du har. Blandt de mere end 30 idéer, som vi har sat sammen vil finde løsninger til rummet, ideer til distribution til et ophold synes løsere end det er, og endeløse dekorative tricks, som du vil vokse dit hjem. Og alt sammen uden at flytte en væg! Sæt dem i praksis. Arbejde.

salon

1. opfordrer udenfor ind i huset

Du vil gøre vigepligt til synspunkter og frem for alt, for lys. Hvordan? Begins låne mere volumen møbler mod væggen og lade de nederste forreste vinduer. Frem for alt skal du vælge en lys stof gardiner, dampform eller åben vævning, der lader lyset og klarhed ind i huset. Og ja, altid i lyse farver.

2. Reducerer XL dele

En stor sofa kan ligne det mindre, hvis du vælger i lette våben og lave toner. Møbler med ben er lettere, fordi lys passerer nedenunder og til gengæld er mere stiliseret.

Stue med stort vindue, lænet mod væggen sofa, stol og skab under

3. Roundtables

Under ingen hjørner efterlod en mere behageligt tempo (hvis børn derhjemme, de er helt sikkert den bedste løsning) og synes at besætte mindre. To mini er bedre at sætte et større tabeller: du kan flytte dem, som du har brug for.

4. Møbler med mere end ét liv

Vælg stykker, der har mere end én anvendelse og kan tilpasses forskellige tider og behov. For eksempel kan en sovesofa eller lav og lang, med puder, kan være en tv-skab sæde.

Hvid stue med store vinduer, to modstående sofaer og møbler under vinduet gå

5. stiliserede lamper

Både stående og desktop, besætter minimal plads og skabe stemning. En anden idé? En strimmel af lysdioder til at belyse fra jorden vil forårsage væggen væk visuelt. Det virker.

6. Tæpper, der strækker sig

Hvis din jord er mørkt dværg stuen. Dæk den med en let farvet tæppe og tjen følelse af plads og lys. Vælg det fra naturlige eller meget kort hår fibre vil være meget lettere at vedligeholde.

lette toner

 • Forene og erobre. Hvis du maler døre og vægge skabes den samme kontinuitet mellem rum og agrandarás.
 • kolde haner. Detaljer i hvid, blå eller grønne vand vil luften friskhed og følelse.
 • Eller varme detaljer. Gule detaljer som puder, multipliceres lys.

spisestue

7. En bank og sæder

Skift stole af en bankgaranti for succes er, hvis du ønsker at tilføje siddepladser. Hvis det er i "L" eller "U"Desuden er de fleste af hjørnerne, med stole, ville være spildt.

8. Med lagerplads

Hvis du vælger en bank, kan du gøre som et lager bunker indeni. Du vil få en masse ekstra lagerplads.

Spisning i stil hvid sømand åbent til stue med malede bjælker og en stor bank i U & quot; som

Når det er muligt, fjerne døre. Hvis du lader lyset og ser cirkulere uhindret, vil du se en meget større plads end er

9. lysere stole

Afrundede, hvide eller danner fibre, der savner lyset af sit netværk. De besætte mindst visuelt.

8. Lodret magi

Et panel lameller en stribet mønster ... Lodret forårsage hjernen opfatter de højeste og større rum.

11. Effekten af ​​et spejl

Ved du ikke, hvordan man kan dekorere væggen? Hæng et spejl. Hans refleksion gør rummet synes større og hoppende lys lyser.

åbner til lounge på hvidt med farverige stole og stort spejl ståpladser

12. Tabellen "forsvinder"

Det er bestyrelsen, der har samme farve som jorden og tynde ben. Hvis det er runde i formen vil drage fordel af endnu mere plads.

planteskole

13. Sengene til toppen

På en væg 3 m lang togtype kan du sætte køjer med monteret nedenunder. Hvis du har færre meter, konventionelle køjer er et godt valg.

14. En minimal panel

For at beskytte væggen fra gnide mod sengen, bare en malet eller Bolon sokkel. Du må ikke stjæle centimeter i rummet, dekorere og give varme til området seng.

Børneværelse med seng med skuffer og trille seng mod muren og fodpanelet

15. hylder i hvert hul

Bruger rummet over dør eller bag det, under vinduet eller på sengen for at installere hylder. De tager ikke op visuelt og giver meget af sig selv for at redde.

16. Gem kun hvad der er nødvendigt

Børn vokser op hurtigt. Tjek tøjet ofte og bo alene med, hvad de vil. Således har du nok med et skab 120 cm bred og 40 cm dyb.

17. Skuffer med hjul

Under sengen er der et hul, der kan give meget slør. Spild ikke det! En idé: skuffer 80 cm dybe. Hvis du vælger hjul og gennemsigtige fronter vil være mere praktisk.

Børneværelse med blå seng mod væggen med skuffer med glasfacader

18. Kurve og kasser mærket

De er grundlæggende. Børn har en tusind legetøj og små ting. theyre
at sortere det hele med kurve og kasser med etiketter eller tegninger. Ordre = amplitude.

En praktisk undersøgelse

 • Et ca. 60 cm. Ideel til at have en computer og sætte en bog nedenunder. 1 m lang, vil være mere komfortabel.
 • høj bibliotek. Med en baggrund på 30 cm vil være tilstrækkeligt. Malet i samme farve som væggen, vil det camouflere.
 • Maleri magnet. Børn kan lide at dekorere væggene i hans atelier. Maleri en mur med magnetisk maling og kan hænge deres plakater, billeder ... med enkle magneter.

køkken

19. Tag højde

Moduler til tag opbevaring formere sig. Sæt dem i en enkelt væg for at fylde rummet eller mislykkes hulrum på køleskabet og på ovne kolonne.

20. Skuffer i soklen

Er 10 til 15 cm, som kan være meget nyttig. Lav en skuffe i stedet for en simpel sokkel og holde alt det, du ikke bruger ofte at undgå at skulle bøje sig ned en masse: bakker, affaldssække, papirruller ... vil frigøre skuffer.

Køkken med træbjælker og hvide træ køkkenskabe, ligesom jorden

21. Hvid syn

Vælg hvid eller glas alt er niveau Eye kabinetter, klokke ... Den plads vil blive opfattet meget bredere.

Undgå skytter! Vælg møbler eller uñero åbningstryk: glatte fronter giver mere amplitude

22. Limit materialer

Brug ikke mere end tre materialer. Det vil give ensartethed og følelse af rummelighed. En perfekt kombination? Træ, hvid og rustfrit stål.

Hvid køkkenskabe ccon væg til loft og indbygget mikroovn og ovn

23. electros alt cm

En dobbelt ovnen er tilstrækkelig til at tilberede og befri bordplade 30 cm. Og en opvaskemaskine 40 cm 20 cm fremad kabinet.

24. Tre gode ideer til kontoret

 • Sæt kurve på hylderne. Så du får en "cajonera" mere for at redde fra duge dækket eller små redskaber. Vælg kurve vegetabilske fibre, de er meget lette.
 • Minimal bord. En enkelt hylde 35 cm dybe x 60 cm brede og afføring. Det er alt du behøver at spise hver dag. En anden mulighed? En foldning minimesa.
 • En hængende kabinet. På en væg i nærheden af ​​bordet, vil tjene til porcelæn og frigive daglige køkkenskabe. Hvis du ikke kan være alt holder kun, hvad morgenmad.

soveværelse

25. Kongeriget White

Ingen spørgsmål: hvid er din farve til lofter og vægge, fordi væk og gør rummet synes større. Og også det afspejler 80% af lyset, den modtager.

Værelses blank med blinde kasse i beige

26. Dele to i én

Hvis du ikke passer sengelamper, en bred hovedgærde er ideel. Med kun 20 cm dybt, og det vil støtte dig, og hvis du har 40 cm, kan brystet typen gøre for at holde inde.

27. ikke-eksisterende Cabecero

Du kan ikke engang råd til en hovedgærde? Put tapet, træ beklædning af -¡blanca - væg seng eller dekorere med en brugerdefineret vægmaleri. Du vil klæde rummet ubesatte eller kun 1 cm.

28. Væg luftskibe

Må ikke du bordet? Hængende lamper. Strækbart kan du bevæge sig, når du vil læse, og bringe dem til væggen, så de ikke forstyrrer, når du ikke har brug for.

Soveværelse mini i hvid med malede bjælker og trælameller Hovedgavl

29. persienner i stedet for gardiner

Selv de gardiner optager plads, når den ikke reservedele meter. For at undgå dette, bet persienner. Vælg dem hvide og en let stof, såsom en linned eller bomuld.

30. Reducer trinene

Hold 60 cm fri på begge sider af sengen, og ved foden, mindst 80 cm. Foran skabet, til at åbne døre og skuffer, er det bedst at lade mindst 1 m fri.

En let og i stand bad

 • Glas partition. Gennemsigtig og med et minimum af profiler, udvider badeværelset, fordi du kan se hele opholdet.
 • Mini sundhed. Kompakte størrelse på omkring 6 cm mindre frilly bund og er lettere.
 • Mirror XL. Så stort som vil passe uden ramme.
 • nyttige alkover Udnyt forsænkede fittings falske vægge til at skabe huller i til at redde.