Med mere end 25.000 publikationer under hahstag #conmiradademadre, nyligt udgivet nettet og en masse ideer og entusiasme på bordet, er dit projekt at forme sig som et af de mest interessante løfter født af Instragram. Og nogle gange, Instagram er den perfekte måde at fortælle og dele de små store historier om hverdagen.

Gif Xanela Chic 2

Isabel åbner dørene til sit hus i Lugo, og hvordan kunne det være anderledes, en af ​​hans foretrukne pletter er at børnene i stuen i huset. Et rum til at integrere dem i det daglige liv i familien og har også deres eget hjørne i et område, der normalt taget højde for voksne. Simpelt med et stramt budget, og perfekt til mindre, barn plads i din stue er ideelt ikke at miste nogen af ​​sine store øjeblikke.

Børn fjerde blogger Xanela Chic

1. Det er svært at definere, men ... Hvad dekorative stil er tættere på din måde at forstå deco?

Jeg tror ikke, jeg har en stil, selv om det er rigtigt, at jeg altid har ønsket at blande stykker fuld af historie med mere moderne, så jeg kan sige, at min stil er eklektisk, eller måske kaotisk, ha ha ha.

2. Hvad inspirerer dig, når Indret dit hjem?

Bestemt altid omkring dig, det påvirker dig, men hvis nogen har bestemt min smag, på alle niveauer, der har været min mor. Jeg husker mit hus fuld af blade som et barn, og der er ting, der vil bo for evigt.

3. Hvad er din yndlings stykke inventar?

Jeg har nogle møbler, som ingen desprendería mig om noget, og jeg ved, at vi altid ledsage, som en kinesisk buffet, vi har i vores stue og fulgte os fra Xiam. Som sagt, jeg elsker dog at blande, og det giver mig mulighed for nyistandsætte mit hus fra tid til anden, men uden at miste vores essens som altid.

4. Hvad synes du om DIY filosofi? Du har elementer af denne type derhjemme?

Jeg elsker, at den "gør det selv" men det tager tid, og hvorfor ikke gøre alt vil jeg gerne. Men vi har nogle ting derhjemme, som vi har gjort som en hylde, der er på radiatoren lounge, et badeværelse spejl, som vi dekorere hallen med en krans af blomster og nogle andre ting hængende fra væggene. Jeg absolut tror det, jeg elsker DIY filosofi.

Smarte kabinet detalje Xanela

5. Aldrig bare dekorere ... Hvad er din næste deco mål?

Jeg tog et år at sætte et gardin i stuen. Spørg ikke, det er ligesom kinesisk vand tortur, hver gang jeg kommer til at arbejde noget kommer op, og vi forlader. Vi har også at genfremstille huset, dekorere terrassen ... Som du siger, du aldrig bare ride hjem!

6. I dit hus mangler ...

Sandheden er, at vi lever i et stort hus for midten, men hvis jeg skulle til at bede om noget, ville jeg have mere plads. En større køkken, et større badeværelser, mere kontor ... Jeg elsker at tilbringe tid derhjemme, og selv om vi har kommer til os, aldrig drømme er forbi.

7. Er din favorit spot?

Selv om de har deres værelser, kom til at spille loungen er altid os, så vi havde brug for en plads til fire, ikke kun for voksne. Jeg tog et par måneder at finde nøglen, men til sidst fik et værelse 100% familie og jeg er meget glad for det. Børn gør håndværk (begge elsker at male), og vi kan tilbringe tid sammen.

8. Har du give for færdige eller stadig indarbejde nogle stykke du drømmer?

Jeg er virkelig tilfreds med dette hjørne, men jeg har helt klart kommer til at være midlertidig. I et par år de ophører med at være børn, og vores hus vil fortsætte med at udvikle sig, så vi vil se, hvad udvikler sig. Jeg har altid ønsket et stort stykke af møbler bibliotek, så hvem ved? Måske en dag.

Xanela ChicHvem er Xanela Chic?

  • Du behøver ikke nogensinde sige, men Isabel startede som en advokat med speciale i skilsmisse og mægling.
  • Han startede bloggen i 2009 for at undervise og markedsføre kosttilskud, som er designet i sin fritid.
  • I sin blog han taler om eventyr og rejser, der foretages med sin familie, det giver os dekoration tips, opskrifter og masser af inspiration.
  • Du kan følge hende på www.xanelachic.com