Hvad vil Kardashian engagere både? Er det ved dette punkt igen og klæbrig alt i det ene hjørne af vores sjæl i os? Eller måske den lille onde dæmon fra vores skulder fortæller os: "Du ser, penge kan ikke købe god smag". Anyway, hvad nu hvis de er nødt til at erkende denne berømte familie bærer ti år viser sit liv på tv. Den nærmeste ting til Alcantara familien har på tværs af dammen, kom nu.

Gallery, 12 billeder
HOME KOURTNEY KARDASHIAN ... SØSTER mest stilfulde

Selvom hvis du spørger nogen derude leder bekender sin virkelighed (selvfølgelig, selvfølgelig ...), men så alle er klar over de kommen og gåen af ​​de meget berømte søstre med navne, der begynder med K og silhuetter, der i nogle tilfælde, de trodser tyngdeloven (og god smag).

wkardashians-04

Anyway, tilbage til det, der bekymrer os, er indretningen. Jeg har i dag givet en rundvisning i huset af den ældste søster, Kourtney, Kardashian mindst gruppen blev offentliggjort i American AD. Og det Kourt (så de kalder hendes søstre) er passioneret omkring design og dekoration og betragtes som en ekspert på området. Faktisk er hun ansvarlig for indretning af deres hjem og ofte rådgiver resten af ​​familien.

Derfor hans hus er ikke en frygt for skind, marmor og glitter (hjem ville daggry hendes mor, Kim). Tværtimod. Det er stort (meget), men det viser, at hvert stykke er blevet valgt med stor omhu, og intet er der tilfældigt. Bland vintage stykker, tekstilkunst og lys i et hus, så glem ikke, er i Californien, hvor det er sommer stort set hele året.

Min favorit rum i dit hus? Til kontoret, der er monteret Kourtney hjem for din vidunderlige trægulv, en kæmpe lampe og frem for alt, ville en sort billede på Mia Farrow og Frank Sinatra hænge uden at tænke på min stue og hvid. Illustration Batman synes allerede for meget for min ydmyge bolig.

wkardashians-05

Og det er uden at forringe poolområdet, indmad længe ville jeg gøre der, og køkkenet er drømmen om enhver cocinitas. Og det giver mig i næsen, at Kourtney ikke gør meget madlavning, selv om en erklæret tilhænger af økologiske fødevarer og dit spisekammer og køleskab ved siden af ​​hinanden sikker er fuld af øko mad.

Men i dette hus, som er virkelig lykkelige er de tre sønner Kourtney har med Scott Disick (ikke længere gå hjemme) fordi deres værelser er så ideel som suckers ejer nemlig at Penelope, median, er bolig en moderne prinsesse og Reign værelse, det lille hus ligner en zoologisk have med både udstoppet. Koutney pleje ...

Relateret til denne artikel

Jennifer Lopez er ikke så klæbrig

Sorpresaaa!

Jennifer Lopez er ikke så klæbrig

Selv forsikring, hvor børnene har det sjovt på, er i legerummet. Det har alt: en kæmpe TV og gamle biograf sæder, et batteri (så naboerne Kourt har ingen landing), en skifer væg, en dukke hus for Nancys ... Og gardiner og stole (design forsikring) i lyse rødt, som jeg ville fjerne, så børn ikke begejstrede over kontoen. Men hey, hvis du er lidt og inviterer dig til at spille dette hus jeg ville slå mig med Loctite til dette rum.

wkardashians-10

Ikke alt ville være godt ... også nogle andre ting ændre sig, primært i stuen med både symmetri og gitter spil for mig personligt, mig lidt svimmel. Mindre er mere, kære Kourt, jeg sagde Confucius arkitektur Mies van der Rohe, så slappe af.

Gallery, 12 billeder
HOME KOURTNEY KARDASHIAN ... SØSTER mest stilfulde

Og sætte en anden, men ville også fjerne de billeder, som vores værtinde har hovedgærde på væggen på dit værelse. Ja, og hvem de er James Turrell men ikke give mig ro jeg har brug for at sengetid. Hvis der ved slutningen af ​​Kardashian gen havde han at demonstrere ...

Vil du se flere celebrity hjem?

  • Meg Ryans lejlighed i New Yorks Soho
  • den "sommerhus" Elsa Pataky og Chris Hemsworth (Thor for venner) i Malibu
  • Her har du flyttet Angelina Jolie efter skilsmisse
  • Sommeren hjem af Cindy Crawford altid top
  • Gulvet i den smukke Julia Roberts i Manhattan
  • Og mange flere i bloggen af ​​Ms Termit
  • Jennifer Lopez viser os derhjemme, som ikke er så klæbrig