Den har en zen luft. Kombinationen av de välvda tak, betonggolv och väggar med kalkputs, insvept av gröna vilda trädgården skapar en nästan klosterliv känsla. Dess ägare ville ha en naturlig hem och förmedla fred, där hela familjen mår bra.

Planerade att välkomna och njuta av

Utanför två verandor erbjuder skugga utrymmen, en tanke att äta och den andra för att koppla av. Och inuti, inredningsarkitekt Ana Generó skapade viktiga utrymmen utan att offra den värme och funktionalitet. En nykter kök med träplankor Macael marmor och granit, öppen för matsalen och trädgård som jag ville ägaren. Träskivor och även för vissa innerdörrar och återvunna material i hela huset element.

Distributör kommunicerar med sovrum

Pino Melis för yttre snickeri, åldern för inredning tall och några gamla dörrar som sovrummet sänggavel. "Huset är mycket vitt och naturliga texturer ger karaktär och kommer att åldras väl förklarar Ana generös. Till exempel är veden kapas såg, vilket ger det mer äkthet. Och trädgården pergola är gjorda av järn, täckt med en traditionell vass. Pelarna är av sten återvinns och blandas med lokala lera som fasader "cement.

Galleri, 11 bilder
En ZEN HOUSE, ett lugnt liv

Med själ lantgård

Huset, som är ett nytt arbete inspireras av Empordà gårdar, så de försökte att integreras väl i miljön. Arkitekten Lluís Auquer byggde det enligt principerna för bio-arkitektur. "Det är söderläge och har solida väggar med stora öppningar kvar i vintern mellan solen, absorberar värme och ge upp på natten, spara på uppvärmning. Och på sommaren, fönster och trädgård lövverk avluftas och filtrera ljuset, att hålla huset svalt ", förklarade från sitt arbetsrum. "Det verkar verkligen att huset var redan där -underlines Ana genre. Rustika möbler och vintage hjälpa en hel del. Men utformningen av huset är funktionell, med mellanslag är kopplade till varandra och mycket öppen till trädgården".

Kitchen tak platta, skärm och arbete på ön botellero

På bottenvåningen, den stora ön och skänken avgränsar utrymmet kök, matsal och vardagsrum, tre rum i en där det blir mycket familjeliv. Det stora sovrummet ligger i anslutning till hall barnen är i topp- anläggningen och betonggolvet förlängs till trädgård med fruktträd. Där murgröna och gamla rosor kläder pergolor. Det perfekta stället att låta tiden flöde.