Flytten var tänkt episka och laddade med möbler, två barn, en hund och en katt, hälften över Frankrike från Troyes, öster om Paris Saint-Rémy-de-Provence, i sydöstra delen av landet. "Vi ville förändra sitt liv och tillbringa mer tid med våra barn, i ett varmare klimat", säger Myriam Fourton, ägare av denna walled skönhet med mer än tre århundraden av historia. Huset ligger nära centrum av Saint-Rémy, City vykort bländas impressionisterna och nu miljontals turister varje år som följer deras fotspår.

Utformad för att rymma

"Det var ett pensionat och marockansk-inspirerade redecoramos i provensalsk stil, med beige väggar och möbler eller gjorts av Louis-området, min make, som är en möbelsnickare och har satt upp sin verkstad intill. Jag hantera huset och organisera konstutställningar i växthuset. " Att välkomna gäster, har bekväma soffor framför den öppna spisen, ett stort runt bord där Myriam tjänar sin crepes, våfflor och hemlagad sylt, och det öppna köket för att se hur förberedd matsalen. På övervåningen finns två sovrum för gäster, och i en annan gren, hem. I trädgården finns det fem gäststugor, även med terrakottagolv, träluckor och rustika täcken. Care rosenträdgård och charmigt hörn under pergolan destillera kärlek Myriam och Louis för huset där de har startat ett nytt liv. Varför snickeri huset och är uppkallade efter barn, hans två stora kärlekar "La Maison de Line" och "L&# 39; Atelier d&# 39; Hector".

New Life: Ett hem öppet mot världen

Det gamla pensionatet har blivit den nya "Maison de Line", som rymmer en huvud stenhus med två sovrum på ett bed and breakfast, och fem fristående stugor med utsikt över en trädgård med en pergola och växthus.

Meddelanden: från köket till matsalen och lounge

En bred öppning kommunicerar kök och matsal, vilket skapar ett stort gemensamt område gör att gästerna kan njuta av matlagning. En stor ö trä gitter dörrar och bokhyllor, avgränsar två utrymmen, som delar samma neutrala toner och klassisk design som känslig.

Sovrum: Att spela med tyger och målning

Sovrummen är inredda med samma delikatess som resten av huset. För att uppnå dörrar är målade lila och antika möbler (sänggavel, sidobord och skrivbord) i en kräm ton för att matcha väggen. Med tyger och blommor sängöverkast, kan resultatet inte vara mer romantisk.