Den plats som du vÀljer att fira ditt bröllop Àr avgörande. Inte bara kommer att vara vÀrd din lÀnk, men platsen kommer att finnas kvar för alltid i minnet och dina gÀster. D-Day Gör en magisk dag, ganska speciell, det beror till stor del pÄ att vÀlja bra dÀr ceremonin och mottagning kommer att hÄllas (om det desto bÀttre, för att undvika obehagliga rörelser). SÄ vi gjorde en lista pÄ tolv av de charmigaste platserna att skrika till de fyra vÀderstrecken: Ja, det gör jag! Vissa har erövrat oss för sina trÀdgÄrdar, andra för sin brygga, andra av sin naturliga miljö i skogen ... men vi alla har stulit mitt hjÀrta.

1. Ett bröllop i en herrgÄrd av 30-talet

Ca l&# 39; Iborra (Mataro, Barcelona)

liborra tabeller utanför miljö ca fest

Detta Àr en idealisk plats för Àlskare av arkitektur och gastronomi sökande utrymmen med personlighet, elegant och mÄngsidig för att fira en intim bröllop och glamour. Ca l&# 39; Iborra Àr en Noucentista stil herrgÄrd byggdes omkring 1930 och ÄterstÀllas senare att utföra krÀvande hÀndelser. Det Àr en unik plats, omgiven av ekar och medelhavs tall pÄ en gÄrd pÄ över 80.000 m2. Dess omgivningar och vyer havet lyft bakgrunden Àr en unik och karakteristiska landskapet i Maresme kusten. Utsidan av gÄrden Àr indelad i tre huvudomrÄden: La Pergola Skog (naturlig min) och Lake. Hall, biblioteket och loungen Ca l'Iborra, en öppen plats badar i naturligt ljus, Àr de inre utrymmena.

2. Ceremoni innan en herrgÄrd och fest i ett vÀxthus

VÀxthuset av herrgÄrden (Bueu, Pontevedra)

VÀxthus av herrgÄrden för att fira högtiden

Denna plats kan inte vara mer idylliska. VÀxthuset Pazo de Santa Cruz Àr dÀr Pontevedra mynning kan ses i all sin prakt, dÀr det magiska bor pÄ galiciska legender i tiden, dÀr natur och historia möts pÄ ett stÀlle, dÀr drömska solnedgÄngar Ätnjuts. Ceremonin kan oficiarse i en fantastisk trÀdgÄrd, kornbod, eller i en liten gömd i skogen sextonhundratalet kapell. För banketten sÀtter engelsk stil vÀxthus pricken till en oförglömlig bröllop, att överraska och dröm.

3. Cåsate mellan gamla trÀd

Finca El Monje (Parque del Guadarrama, Madrid)

Finca inom bankett munk

I Parque del Guadarrama, ligger 3 km frÄn Boadilla del Monte, Finca El Monje ligger. Mer Àn 50 hektar med gamla trÀd och flera byggnader, det viktigaste Àr Ruspoli Palace, som byggdes i slutet av artonhundratalet och har nu ÄterstÀllts för evenemang sÄsom bröllop dröm. De Àr platser full av historia och naturliga skönhet, dÀr Albada erbjuder personlig cateringservice för bröllop wedding planner hÀrd över 200 gÀster. Dess dekoration, utsökt, kanske inte gillar oss. Ser mer utrymmen pÄ detta charmiga plats i galleriet.

Galleri, 39 bilder
12 platser charmig för A Dream Wedding

4. Elegance Lant

Den Aldeallana (Segovia)

De bankett bord Aldeallana

För Àlskare av lantlig stil, denna plats representerar allt de har drömt om. GÄrden har 300 hektar Aldeallana ekar och tallar, underbara vyer och ett strategiskt lÀge, 75 km frÄn Madrid och 20 km frÄn Segovia. organisera Àkta &# 39; fÀlt bröllop&# 39; bÄde civila och religiösa, och alltid med det eleganta touch som gör den unik, inte alls vanligt. Om det Àr vÄren eller sommaren kommer civil ceremoni lever under ekarna i trÀdgÄrden som omger huset, njuta av en magnifik utsikt och sÀrskild solnedgÄngen. Om ditt bröllop Àr i höst eller vinter, upprÀttats i ett av rummen med sina upplysta eldstÀder Aldeallana, dess skiffer golv och en varm, romantisk och vintern ljus som kommer in genom fönstren. Hans svit för bruden och brudgummen Àr ... Titta pÄ henne i galleriet!

5. En gammal kvarn och en sjö med brygga

Farinera om Sant Lluis (Girona)

Den Farinera de Sant Lluis brygga

Observera att du riskerar att falla i kÀrlek. För att besöka denna plats (du kan se mer i detalj i bildgalleriet) Àr att överlÀmna sig till den imponerande modernistisk byggnad frÄn slutet av artonhundratalet Harinera San Luis de Pont de Molins. Inredningen Àr baserad pÄ Farinera skapa fina, eleganta och exklusiva scener uppnÄtts tack vare kombinationen av Anglo detaljer och innovativa möbler Empordà Estil. En eleganta atmosfÀr & baserade mjuka uttrycks stycken som speglar sjÀlen hantverks, med en balanserad design och avant-garde touch-teknik. Och hur din romantiska sjön? Du kan organisera ceremonin dÀr, bland trÀd och trÀdgÄrdar för en "Ja, jag vill" rungande och garanteras.

6. Fira ditt bröllop i palatset av en kung

Den Granjilla (Madrid)

Stenen yttre fasad Granjilla

En 40 minuter frÄn centrala Madrid, Finca La Granjilla hus Parken och Palacio de la Fresneda, byggd av kung Filip II i det sextonde Ärhundradet som hans femtedel av rekreation och familj trÀdgÄrd nÀra klostret El Escorial. NaturÀlskare och stort fan av parker, trÀdgÄrdar och hydrauliska enheter, kungen gjort detta till en plats dÀr historia och elegans idag andas. Nyligen har det skett en modern rehabilitering av dess viktigaste byggnader och trÀdgÄrdar. La Casa de los Frailes, dess renÀssans klostertrÀdgÄrdar och dammar i dag vÀrd för bröllops berÀttelse med stor detaljrikedom.

7. Charmen med en artonde talsgÄrd

mas d&# 39; Alzedo (Valencia)

mas d'Alzedo mesas

Detta sjuttonhundratalet bondgÄrd, ombyggd med respekt tradition och med beaktande av fördelarna med den senaste tekniken, Àr tillÀgnad firandet av unika hÀndelser. Det ligger i Ribarroja, mittemot Turia naturparken bara 18 minuter frÄn centrala Valencia, och erbjuder inomhus- och utomhusutrymmen som blÀnda smaken med att förbereda din inredning. mas d&# 39; Alzedo Àr en idealisk plats för intima bröllop och stora, upp till 800 gÀster plats.

8. För Àlskare industriell stil

Mas Les Lloses (Valencia)

MAS LES yttre Lloses

Mas Les Lloses Àr en gammal bondgÄrd i början av nittonhundratalet omgiven av apelsinodlingar, vid foten av Sierra Calderona i staden Sagunto. Hans tidigare lagret Àr perfekt för bröllop och stora industriella stil exteriör, omgiven av naturen, gör det en mÄngsidig och unik plats för att fÄ det bÀsta resultatet pÄ dagen för ditt bröllop.

Galleri, 39 bilder
12 platser charmig för A Dream Wedding

9. Nouveau-koloniala Embrujo

Mas Plana MallorquĂ­ (Tarragona)

bondgÄrd mallorquí platta tabeller under ett furu

La Masia, modernistiska-kolonial stil, fördelas pÄ bottenvÄningen, första vÄningen och vinden, som stÄr utsiktstorn, med fantastisk utsikt över hustaken. Framför gÄrden finns en mÄnghundraÄrig pinjeskog: under dagen kan göra mÄltider under lummiga skuggan av tallarna och i skymningen, middagar ljus magiskt lampor med verbena hÀngande frÄn trÀden ... Och gÄrden modernistiska alltid fungerar som en bakgrund för nÄgon fest. Skog och kvarn Àr de mest orörda och rustikt hörn pÄ gÄrden, dÀr ekorrar och vegetation ta oss till en Mediterranean skog. Den historiska Windmill, som anvÀnds för att pumpa vatten frÄn brunnen, Àr i dag bevittnar civila ceremonier utomhus.

10. "Ja, jag vill" ett monument

Slottet i Meres (Siero, Asturien)

Meres fullt presidentpalatset

Av kulturellt intresse i Monument kategorin har Meres Palace ett eget kapell, Santa Ana, och en naturlig utskriftsmiljö. Den intensiva gröna fÀlt asturiska omger ett komplex av byggnader med innergÄrdar, trÀdgÄrdar, salonger och rum med en rustik och elegant charm par.

11. Hörn gömd bland förtrollade skogar

Sergude Manor (A Coruña)

Pazo de sergude gifta sig i skogen

Pazo ligger i en vacker muromgÀrdad egendom, med grönskande trÀdbevuxen och anlagd trÀdgÄrd som leder till en privat skog, dÀr du kan fira ditt bröllop med bord och stolar ordnade i naturen. En viskning! Den har alla inslag av traditionell galiciska konstruktion av sin tid: hans stora spannmÄlsmagasin granit, dess duvslag och "Casa do Forno" i tider dÀr brödet görs dagligen. Cateringföretag BOKETE&Wedding kommer att hantera Àven de minsta detalj.

12. Ett tÀlt dröm

Jardins Roquer (Girona)

jardins TĂ€ltet Roquer

Denna plats erbjuder unik och exceptionell för att fira ditt bröllop, bÄde i sina trÀdgÄrdar och invÀndiga utrymmen i Mansion House. En vÀrld full av detaljer för att göra den stora dagen, en dag full av magiska och oförglömliga stunder. De har exklusiv wedding planner service och detaljer som originalet som photocall eller en vintage bil för att komma till ceremonin med estilazo. Du kan se mer information om Jardins The Roquer i vÄrt galleri.

Galleri, 39 bilder
12 platser charmig för A Dream Wedding

Vill du se mer magiska hörn av dessa unika platser att fira ditt bröllop? Ange galleri och börja drömma ...