Ämnen var: Monica (om du följer på sociala nätverk, Moni Moleskine) är inte bara en lång, vacker modell. Det är söt, uppmärksam, intelligent, charmig glupsk läsare, det har allt! Och (det som intresserar oss här) har gjort sin lägenhet i centrala Madrid en lugn oas för dig att komma ut hälarna-och vila! Också kan förbereda för din vänner zenit, naturligtvis.

Galleri, 9 bilder
FASHION LÄGENHET inte bry

"I detta hus jag kom nästan av en slump, hade han 10 år som bor ett kvarter bort och jag ville ändra grannskapet. Jag letade efter cirka sex månader och en dag gå runt i området, såg jag skylten. Jag såg huset och jag älskade det, det var en riktig krossa! ", Säger han i sin hall, rymlig, med personlighet och en stor dörr som film, så trevligt! "Det var en av de saker som imponerade mig mest om huset, och nu är vad jag vill, tillsammans med vardagsrummet. En post med högt i tak och lister är en dröm! Cykeln ger dig den parisiska idé, något chic och romantisk, ha ha ha. "

H8B3245a
Och vad bra definition ger oss huset: "Det har grunden för en ståtlig lägenhet, i kombination med moderna möbler," naturligtvis, en blandning med rätt mängd allt!. "Rummet gjorde hela med El Corte Ingles och allt kretsar kring soffan, som jag älskade, det är en mycket speciell blå märken stanna och är en bra bild tillsammans med foton. Bilderna är mina, mina resor. Jag gjorde dem, och det finns också bilder som har gjort mig vem jag gillar och inspirerar mig. "
Och akta matsalen, medan enkel modern, och inget spektakulärt "Tabellen är vit, för åtta personer, eftersom jag älskar att ta emot. Innan han hade en mindre rundabords så vi sökte en mer långsträckt rektangulärt bord, där han kunde bjuda in fler vänner. Jag gillar att laga mat och göra middag! "Säger Monica.

H8B3445a
En modell hem, kan vi inte annat än fråga honom om hans kläder. Fortfarande några trick av ordning? Vad gör din garderober? Vi vill veta! "I min tidigare huset hade jag ingen dressing och nu har jag två! I mitt sovrum och ett annat rum. Jag monterade jackor, jerseys skåp, långa klänningar, utrymme för väskor, skor för ... Jag beställer efter färg och användning. Vad jag använder mycket praktiskt, och jag vänder sig till det för speciella tillfällen som jag har det i lådor med etiketter. Skokartonger med bilder och få dem namn. Men vad använder den är i sikte. Det är viktigt "för mig.

H8B3474a

Vi måste gå, men gör skulle stanna timmar chatta på sin whitey rum, vadarfåglar luft och lugn! Och det är att även en modell som henne och inte alltid packa om behöver vila!

Tills nästa gång, Moni! Vi kommer tillbaka!

Galleri, 9 bilder
FASHION LÄGENHET inte bry

Har du kvar vill mer? Missa inte denna video som du har många fler saker och vi smet i varje hörn av huset Monimoleskine.