Efter att ha korsat en liten trädgård, det smekning av förmiddagen solen följer oss när vi angett. Till höger, bakom en glasvägg, är det kök, vita och mycket välkomna.

"Jag älskar skandinavisk inredning, vitt trä, ekparkett, de ljusa rummen ...", säger ägaren, som inte döljer passionen han känner för sitt hem när vi prov. "När vi köpte den vi gillade platsen, fasaden och möjligheterna vi såg honom, men interiören var så försämrades att nästan inte kunde dra fördel av något." Uppgiften att återställa livet gavs av arkitekten Albert Blanch: "Vi var tvungna att helt renovera strukturen. Vi kunde bara rädda den ädla trappan. "

Vardagsrum med stora fönster

Köket och upptäcka hemligheterna i det inre av huset: rymliga och luftiga utrymmen, några hinder för ljus och utsikt, enande av färger och material ... "Distribution gjorde mer med möbler väggar ", tillägger arkitekten. "Det tog flera år innan vi kunde börja arbeta -Vi säger ägar. Vi var tvungna att lösa tusen problem, vårt tredje barn föds .... "

Galleri, 17 bilder
NORDIC, vit, grön, fräscha, ljusa ... vi fortsätta?

Det rymliga vardagsrummet har en stor öppen trädgård glasfront: "På sommaren öppnar vi dörrar och skapa en mycket unik och trevlig familjär atmosfär. Ärmar klänning linne soffor är också den mest somriga, som för övrigt utforma mig för mitt företag Coco s".

"Vi ville välja något den klassiska andan i det ursprungliga huset, därav lister på väggarna, återvunnet trä spis, paneldörrar eller" inflikar arkitekten.

Mellanvåningen är flickorna. Distributör i skåpen installerades i vitt ljus, och de fyra sängar gjordes som DM.

"Den klarnade vit med grönt på väggarna i sovrummen och lila i vävnader"

Ägaren assisterad av Gaby Conde när dekorera "Matice white med grönt på väggarna i sovrummen och lila vävnad", förklarar vår stylist. Den översta våningen är upptagen av ägarna sviten, inklusive sovrum, badrum, omklädningsrum, kontor och terrass. "The headboard och väggar är fodrade med fåfänga plattor som simulerar DM vertikala träribbor. Samma gjorde i barnets sovrum, kök och hall. Är ett subtilt sätt att förena utrymmen ", säger arkitekten.

Galleri, 17 bilder
NORDIC, vit, grön, fräscha, ljusa ... vi fortsätta?

En vägg som inte når taket ger stöd till toaletten på ena sidan och handfatet på den andra. "Det är mycket bekvämt och skapar en tydlig miljö som uppskattas", säger ägaren. Takfönster skurar från en överliggande ljus som ger en nästan himlaomgivningsluft.