Cristina de la Cruz, Majadahonda, en av våra tävlingsvinnare "De bästa hus läsare 2015" Han förklarade historien om huset: "Familjen växte och vi behövde ett större hus. Så när tillfälle gavs att köpa mark och bygga hus våra drömmar, hoppa vi. Projektet gjorde min mans företag, redlinks och saker som mycket lättare. Vi ville ha en trädgård, ljusa rum, komfort, vi alla hade vår plats ... Och jag tror att vi fick".

Allt för att känna sig bekväm

"För mig nyckeln till detta hus är layouten på bottenvåningen, vilket gör det till en öppen plats utan visuella hinder. Egentligen bara har två rum: vardagsrum och kök. Dessa inkluderar foajén och trappa, och två glasväggar med skjutdörrar som tillåter passage av ljus och utseende.

Lounge retro glasmonter i ett hörn
Blekt ek golv ger dem också enighet och känsla av djup är enorm: från botten av köket kan se trädgården, bara på den andra änden, som är stjärnan under sommaren. Inte mycket stora, tillräckligt för en pool, en sittgrupp och en grill, men samlas av IPE staket. Vi är mycket glada".

I vardagsrummet till sovrum

"I vardagsrummet dekorera leka med neutrala toner, bruten vit, inlagda och vidsträckta skogarna: de är perfekta för nyanserad ljus som har denna vistelse. Några satte kuddar i grön färg detalj matchande trädgårdsväxter. Köket kommer att fördela en privilegierad plats: den har 29 m2, med en ö för att arbeta, massor av lagring och en rymlig och bekväm kontor. Vi valde möbler med klassisk touch av cuarterones och metallhandtag och bänkskivor trä inte vara alltför 'professionell'. På övervåningen finns sovrummen. Vår har en lounge-liknande luft, inlagda och naturvit skogen. I badrummet, min man och jag ritade möbler lackerat trä fåfänga med fria batterier. En sidohylla separerar toaletten och bidrar till att upprätthålla ordningen. För barnens sovrum valde vi två klassiska färger. Rose för Cristina, 2 år, och blå i Santi och Alvaro, 8 och 6 år. De vårdplatser som en hög med förvaring under och en med en rulla säng. De är mycket bekväma. "

Galleri, 14 bilder
"Det är hus våra drömmar"