De ville naturen var alltid närvarande i varje hörn. Du kan njuta av det i alla ser, både inom och utanför

Carla Rotaeche och Ana Pardo de inredare som utformats detta hus, vägleddes av en önskan av sina ägares levande fältet "utan spårar alltför långt från staden. Varför "integrera trädgård inne i huset genom stora fönster och verandor där gränserna mellan inre och yttre späds, användning målade med växtmotiv, gardiner dubbelsidiga som rita bilder av synligt vichy från papper i grönskande trädgård, naturmaterial som siden, bomull eller lera, och distribuera ett brett färgpalett där blå, grön och turkos, rosa, gula framkalla naturen i blom ", säger Ana. fastän huset ligger i ett bostadsområde i utkanten av Madrid, att leva är att njuta av lugn och ro i landet eget liv.

Galleri, 21 bilder
THE HOUSE OF tusen och en är i detalj MADRID (men verkar inte)

Trädgården, ser varje rum har en pool med solterrass, en frukostplats under träden med en sten fontän och matsal under verandan. Platser att vistas utomhus när vädret tillåter och i dag kan vi säga att göra sina ägare nöjda.

Betning rum till skrivbordet

Så småningom, när utrymmet levde, de upptäcka vad ljuset belyser hus i varje säsong, vilket hörn har bättre utsikt över solnedgången eller där vinden blåser på sommaren.

De utformade fördelningen är nyckeln till livet i denna familj med fyra barn, förflyter bekväm och lugn: huset är uppdelat i två områden, en avsedd för vuxna och en för barn.

Galleri, 21 bilder
THE HOUSE OF tusen och en är i detalj MADRID (men verkar inte)

Den första finna sin plats på ena sidan av trappan och på två våningar: vardagsrum, kontor och en svit med en underbar vinds badrum med privat terrass. I detta rum, romantisk anda, blommor översvämma allt. Från tapeten täcker väggarna (samma som har använts för att täcka skjutdörrar) till fronter i skåp och även badrumsmöbler, där "klättra" grenar, vilket skapar en slående effekt, de verkar komma till liv och föra in naturen i hemmet.

Corner bedroom

Carla och Ana har en av sina tvångstankar i itu med inredningen var att kombinera möbler från olika bakgrunder utan att genomgå någon trend. Och ändå, de utrymmen andas balans och harmoni, och allt verkar täckt att charmiga patina som ger tid och upplevelser. Eftersom ett hus betyder inte reform för dessa interioristas att allt ser nya, men tvärtom: "simulera utrymmen och möbler har varit här för alltid, uttryckligen tidlöshet". Utmaningen för Rotaeche -alcanzado- & Santayana har sy en kostym couture som omsluter som en handske till sina ägare.