Ana Gispert co tento dům Sant Cugat del Valles, nedaleko Barcelony, je dlouhý milostný příběh se šťastným koncem. Všechno to začalo před patnácti lety: „Žili jsme dva bloky dál a často jsme prošli. Zamilovala jsem se do domu, jeho fasádu jako první, takže jsem navrhl později. Měl kouzlo starého domu s modernistické detaily. Brzy jsem se stal posedlý s manželem a rozhodli jsme se vidět majitele. Byl to starší pár, který, stejně jako já, miloval ten dům, a tak jsme nedostali žádnou naději, že si ho koupím. "

Přední dveře domu s domácími na schodech

Ale Ana, houževnatý, nebyl spokojen: „Nemohla jsem zapomenout na to, stále se s ní vidět každý den, ve mně věděl, že jednoho dne by bylo naše. Často jsem přešel s majitelem, jsme si povídali a založil pouta náklonnosti. Až jednoho dne, mé radosti a smutku, paní mi řekla, že se věci změnily; roky plynuly, dům byl velký a měli čas k prodeji. Měl jsem smíšené pocity. Zpočátku jsem se cítil velmi smutný, protože jsem chtěl vidět, že kamarád tak jednotní a šťastný pár v domě. Ale poté, co vzal špatné zprávy, zdá se mi nemožné!, Dům by mohl být náš. Bylo to deset let, ale nakonec ho koupil, vzpomínám si přesné datum: 27. dubna 2007. V den, kdy jsme podepsali, nám majitel řekl, že byl velmi rád, že dům byl pro nás a gratuloval mi na mé vytrvalosti. ‚Samozřejmě, že jsem trval na svém, že jsem zamilovaná!‘ Odpověděl jsem. "

Galerie, 20 fotografií
Sdílená vášeň pro modernistického domu

Ana vypráví tento příběh s jiskrou v oku, láska k domu pokračuje i dnes. „Trvalo dlouho, než začít pracovat. Museli jsme se přizpůsobit dům byl náš ... snažili jsme se najít architekta, musel být někdo speciální, jako dům, někoho, kdo by mohl zachytit duši, aby respektovaly naše časy. A konečně, přes vnitřní Adriana Barnils jsme zjistili, Manuel Fuster Freixa. Vzpomínám si na jeho první návštěva, se začal dívat, a poslouchej! Osoba pár slov, jsem byl schopen pochopit, co jsme chtěli. " O rok později byla zahájena reforma.

Obývací pokoj s okny

„První věc, kterou jsem viděl Manuel je, že jsme museli otevřít dům výhled do zahrady. V přízemí změníme distribuci se třemi cíli: pocit prostoru, světla a hladký tok mezi obývacím pokojem, jídelnou a kuchyní. "

Majitel se zabýval dekorem, neboť se zaměřuje na to profesionálně, „snažil jsem se vytvořit uvolněnou, čisté, světlé a příjemnou atmosféru. Bohatá bílá s modrou textilií, odpovídající vnější tesařské práce. Také se mi líbí květinové tisky, dávají pocit tepla“.

Kamenná schodiště vede do ložnice, „Manuel nám doporučeno, aby jej změnit, jednoduše na nehty a barvy bílé zábradlí. Úspěch, který nám také zachránil spoustu peněz. "

Galerie, 20 fotografií
Sdílená vášeň pro modernistického domu

The dětské pokoje jsou umístěny ve starých podkroví pod šikmou střechou, „Moje děti nemůže být šťastnější s jejich pokoji“ a hlavní ložnice má nádherný terasa s výhledem do zahrady.

Před rozloučení, Ana Gispert chce znovu zdůraznit talent architekta a hlavně tesař Francisco Montiel: „Jeho obnova práce okenice a byl suverénní. Byly malované hnědé; když se objevil starý poškrábaný modrá barva, která reproducirmos věrně. To bylo také Superb ve své práci s interiérových dveří, z nichž mnohé jsou prosklených“. Dochází k závěru: „Byla to těžká práce, protože jsem perfekcionista a vznikly pochybnosti, které musely být řešeny s omezeným rozpočtem. Ale opravdu jsem si užíval to hodně, protože jsme se podíleli opustili naše duše a konečný výsledek je prostě vynikající. "