Vad kommer Kardashian engagera båda? Är det genom denna punkt över och klibbig allt i ett hörn av vår själ inom oss? Eller kanske lite ont demon från axeln berättar: "Du ser, pengar kan inte köpa bra smak". Hur som helst, vad händer om de måste erkänna denna berömda familj bär tio år visar sitt liv på tv. Det närmaste man till Alcantara familj har över dammen, kom igen.

Galleri, 12 bilder
HOME KOURTNEY KARDASHIAN ... SYSTER mest eleganta

Även om du frågar någon där ute ser bekänner sin verklighet (naturligtvis, naturligtvis ...), men då alla är medvetna om kommande och gående av de mycket kända systrar med namn som börjar med K och siluetter som i vissa fall, de trotsar tyngdlagen (och god smak).

wkardashians-04

Hur som helst, tillbaka till vad angår oss är inredningen. Jag har idag fått en rundtur i huset av den äldsta systern, Kourtney, Kardashian minst gruppen publicerades i den amerikanska AD. Och det Kourt (så de kallar sina systrar) brinner design och inredning och anses vara en expert på området. I själva verket är hon ansvarig för inredningen av sina hem och ger råd till resten av familjen ofta.

Därav hans hus är inte en rädsla för skinn, marmor och glitter (hem skulle gryningen hennes mor, Kim). Tvärtom. Det är stor (mycket) men det visar att varje bit har valts med stor omsorg och ingenting är där av en slump. Blanda vintage, textilkonst och ljus i ett hus, glöm inte är i Kalifornien där det är sommar praktiskt taget hela året.

Min favorit rum i ditt hus? För kontoret som är monterad Kourtney hem för din underbara trägolv, en gigantisk lampa och framför allt skulle en svart bild på Mia Farrow och Frank Sinatra hänga utan att tänka i mitt vardagsrum och vitt. Illustration Batman verkar redan för mycket för min enkla boning.

wkardashians-05

Och det är utan att förringa poolområdet, inkråm länge skulle jag göra det, och köket är drömmen om eventuella cocinitas. Och det ger mig i näsan som Kourtney inte gör mycket matlagning, trots en uttalad anhängare av ekologisk mat och ditt skafferi och kylskåp sida vid sida säkert är full av miljö mat.

Men i det här huset som är verkligt lyckliga är de tre sönerna Kourtney har med Scott Disick (inte längre gå hemma) eftersom deras rum är så perfekt som suckers äger: att Penelope, median är boningen en modern prinsessa och Reign rummet, ser det lilla huset som en djurpark med båda fyllda. Koutney vård ...

Relaterat till den här artikeln

Jennifer Lopez är inte så klibbig

Sorpresaaa!

Jennifer Lopez är inte så klibbig

Även försäkring där barnen har roligt på är i lekrummet. Den har allt: en gigantisk TV och gamla biografer, ett batteri (så att grannar Kourt har ingen landning), en skiffer vägg, en docka hus för Nancys ... och gardiner och stolar (design försäkring) i klarrött som jag skulle ta bort så att barn inte är glada över kontot. Men hey, om du är lite och inbjuder dig att spela detta hus jag skulle slå mig med Loctite till detta rum.

wkardashians-10

Allt skulle vara bra ... även en del andra saker förändras, främst i vardagsrummet med både symmetri och rutnät spel för mig personligen, mig lite yr. Less is more, käre Kourt, sa jag Konfucius arkitektur Mies van der Rohe, så slappna av.

Galleri, 12 bilder
HOME KOURTNEY KARDASHIAN ... SYSTER mest eleganta

Och sätta någon annan, men skulle också ta bort bilder som våra programledare har sänggavel på väggen i rummet. Ja, och vilka de är James Turrell, men inte ge mig lugn jag behöver sänggåendet. Om det vid utgången av Kardashian genen han var tvungen att visa ...

Vill du se fler kändisar hem?

  • Meg Ryan lägenhet i New Yorks Soho
  • den "cottage" Elsa Pataky och Chris Hemsworth (Thor för vänner) i Malibu
  • Här har flyttat Angelina Jolie efter skilsmässa
  • Sommaren hem Cindy Crawford alltid överst
  • Golvet i den vackra Julia Roberts i Manhattan
  • Och många fler i bloggen Ms Termite
  • Jennifer Lopez visar oss hemma som inte är så klibbig