V koraku od zime do pomladi ciklične spremembe je doživela. V tem času je skupna čista in trgovina vsi elementi za zimsko sezono ne boste potrebovali do naslednjega leta, kot so odeje, preproge, zavese ... Dobro je, da se ta čas spremembe za energetsko obnovo doma s pomočjo. ti Feng Shui energije čiščenj, namenjenimi odpravljanju ali gostoto naboja, da bi lahko kupili naše domače prostore vedno priporočljivo obe obdobja sprememb, kot zapreti cikle in za spodbujanje novih projektov.

Za čiščenje sobo, lahko naslednje nasvete naslednjih načelih Feng Shui:

1. Put o vaši hiši

Preverite stanje in delovanje obeh objektov in objektov, ter popraviti vse, kar je zdrobljen ali poškodovanih.

2. red in bližina

Idealno mesto za shranjevanje vsak objekt bo čim bližje, da ostanejo, kjer se nahaja, ali v kraju, ki ima podobno energijo. Na primer, da je pozitivno, da odeje v sobi sam. Pa ne bo, jih postavite v dvorani, kopalnici ali kleti.

3. Izogibajte prostori za shranjevanje

To pomeni, da so ti prostori, ki se uporabljajo samo za shranjevanje. Vse, kar vodi v njih se bodo prenesli, ali se namoči zastale energije. Priporočilo za te prostore je najti uporabo, kar jim preprečuje, da bi postala "zaljubljen" krajev. Zato jih ne uporabljate, da je prostor, ki se lahko ponovno preoblikovan v branje in sprostitev, v območju železa, šivalni sobo ali igrišče. Poleg revitalizacijo energije, boste pridobili uporabnega prostora v vašem domu.

Galerija, 10 fotografije
ČISTA MOČ vašega doma S feng shui

4. Shranjevanje ja, ampak smiseln

V primeru shranjevanja predmetov pod posteljo bi moral biti tudi čisto in urejeno in obdržati odnos s to: rjuhe, comforters, posteljna pregrinjala .... Priporočljivo je, da čevlje, prtljage in električnih naprav, kot tudi za izkrivljanje magnetno polje, niso objekti, ki se nanašajo na vrsto energetskega lastne spalnice (yin).

5. temeljito

Energična čiščenje spremlja globoko fizično čiščenje, od znotraj navzven: moraš začeti na dnu podstrešij in omare, da konča na zunanji in površno. Čiščenje mora biti globalen, Ne le, da sami sezoni. Čas za čiščenje lahko spremljajo živahno glasbo za dvig razpoloženja in vibrira za vsako sobo v vašem domu.

6. Če želi

Involucres Priporočljivo je, da člani vaše družine v tej fazi obnavljanja energije, tako da se vsi vpleteni pregledovanje in izpopolnili svoje osebne predmete. Pomembno je, da razumejo pomen procesa čiščenja najti pozitivno naročilo, občutek del cikla obdelave in sanitarij. Proces je zagotovo veliko bolj učinkovito, če ga spremlja zavest in pripravljenost na spremembe.

7. Sahumerio očistiti hišo

Poleg fizičnega čiščenja, prav tako je treba opraviti eterično čiščenje. Da bi to naredili, ko ste preurejena predmete in vse je čisto in urejeno, lahko nadaljujete s čistilno kadila in kadila. To, da so eterična, čiščenje kaj ne. Izbirate lahko bistvo želite izvesti to čiščenje, ki priporoča, sandalovina, miro in rožmarin. Ko ste izpolnili sahumerio morate odpreti vsa okna in vrata za nekaj časa, da teče vse vhodne energije in obnovi vašega doma. Prav tako je priporočljivo, da se odpre vse pipe eno minuto, ki spremlja to regeneracijo. Zgodaj je naslednji dan priporočljivo ponovno opravljati to prezračevanje za zajemanje najčistejši zrak zjutraj.

8. popoln zaključek

Končno, da se osvežite s pozitivno energijo svojega doma, je priporočljivo, da organizira zabavo ali praznovanje z družino ali prijatelji, da jo napolni z veseljem. Lahko organizira kosilo ali večerjo in se obdaja s svojimi najdražjimi, da prispevajo k vaš dom svežino in vitalnost.

Galerija, 10 fotografije
ČISTA MOČ vašega doma S feng shui

Če želite, da se je začel korak za korakom v svet Feng Shui tukaj so ključ do začetnike. Poglej, kako enostavno je, da napolni vaš dom s pozitivno energijo.