So ena izmed najboljših možnosti za komunikacijo prostore, spodbujajo vizualno kontinuiteto in prehod svetlobe med prostori. Ne smemo pozabiti, da je drsna vrata zagotavlja do 1,5 m2 dodatnega prostega prostora, ker vam ni treba odpreti vsa vrata. Vgrajen modeli omogočajo tudi vzvod za podporo stranske stene pohištva, saj so njeni listi skrita znotraj okvirja.

Galerija, 12 fotografije
Drsna vrata: prostor brez meja

Najboljša izbira za vsako hišo

Od samega drsna vrata na dvojna merila, ena zložljivi ali XXL rešitve ... Vsak možnost mora prilegati razpoložljiv prostor. Ali je sosednji, vzporedni sobe, ali če imajo dostop do zunaj, je pomembno, da preuči vrsto prosojnice, ki najbolj ustreza našim potrebam in se posvetujte s strokovno usposobljeni.

Prostor na voljo, je odločilna pri izbiri enega ali drugega sistema. Tako velike odprtine so namenjene drsne plošče, ki služijo kot premičnimi prečnimi pregradami ali drsna krilnimi vrati, če je dimenzija reže zelo velika (med 120 do 300 cm).

¿Vrata pogled ali vlagati?

Prva možnost, pri kateri drsi vrat vzporedno s steno, ni treba delati, imajo nižje stroške, vendar prepušča neporabljen zid in kraj to ni vedno mogoče. Na svoji strani, drsno vgradno potrebe dela, predstavljajo večji finančni izdatek, vendar optimizira stene prostora in ponujajo različne rešitve, ki bo ustrezala vsem potrebam. Vam ni treba ustvariti dve vzporedni steni s centralnim vodilom, v katerih so določena vrata. Danes vrata so nameščena med predelne stene mavčnih plošč ali vgrajen v kovinski okvir, da se prekliče kot zid.

Drsna vrata v kuhinji

Več varnosti, manj dela

Drsna med mavca ali mavčnih predelnih sten se najpogosteje uporabljajo, saj kljub temu, da so nekoliko dražji, vključuje manj dela, manj časa izvedbe in "zaslužil" približno 7 cm debele v celotni steni. Okvir za omete steklena vrata 80 x 210 cm, lahko stala približno 390 € v Krona.

V zvezi s tem členom

Pomnoži metrov v vašem domu z drsnikom

več prostora

Pomnoži metrov v vašem domu z drsnikom

Materiali in barve, da je razlika

Material se odločite je odvisno od potreb prostor (če moramo svetlobo, zasebnost ...) in želeno estetiko. Razpon je širok: les (temno "tehta" vizualno, tako da če imata isto barvo zidu, bo vključila bolje), lak, steklo (dražje), s steklenimi ploščami ali mavčnih plošč če kaj iščemo je učinek premično pregrado. V velikih plošč so možnost in kristalno jasne laki.

Galerija, 12 fotografije
Drsna vrata: prostor brez meja

Vrata za težavnih prostorih

Za reševanje vseh potreb, obstajajo nove možnosti. Tako obstaja drsna zunanji del z najmanj aluminija, ki zagotavljajo več svetlobe (Lumeal, Technal). Obstajajo modeli za souporabo kopalnice (SCRIGNO) zasidrana v istih votlih vratih dveh sobah je v celoti vključena v steno (Orchidea, Maydisa) praktične struktur.