Z neskončnimi možnostmi imamo ... in izbrati barvo za dnevne sobe nam prinaša glavo. Logično: stene so širše območje, toliko v soju žarometov svinca. In tudi barva ima možnost, da takoj preoblikuje prostor: zaradi česar je videti veliko širši, toplo ali hladno, svetlo in prefinjeno, na primer. Da, vse je odvisno od barve, ki jo izberete, kombinacije njenih tonov, če le imamo barve stene ali strop tudi ... Naši strokovnjaki nam odgovoriti na vse dvome, ki nam Salijetati vprašati veliko vprašanje: kakšne barve slikam dnevno sobo? Ugotavlja Vedo veliko!

Galerija, 9 fotografije
Kakšne barve SALON PINTO? STROKOVNJAKI ODZIV

Koliko svetlobe dobi vaša dnevna soba in kaj razsvetljave imate?

Zajemajo svetlobne tone in temno pritlikavec. To je splošno pravilo, če pa želite, da zaslužite tudi toplino iti še korak dlje. Če iščete toplino stave svetle barve, če imate veliko svetlobe in če imate malo, ki jih intenzivno. Boste pridobili toplino in harmonijo, "in Ibizan, bele hiše kljub imajo veliko svetlobe ali angleško, intenzivnih tonov, ampak malo sonca"Pravi Marta de la Torre notranjost. "Včasih pinte belega razmišljanja, da boš zmagal svetlobe, in dobiš sladoled".

Osvetljen od spodaj. Belén Campos tudi svetuje barve z intenzivnimi barvami, če imate majhno luč, ki spremlja luči od tal, "ker stropne svetilke ubiti talne barve in jih pozdravlja".

Tla in strop imajo veliko za povedati!

tal Idealno bi bilo, izberite ton steno, ki je v razponu od tega, tudi če je temno in bivalni prostor ima malo svetlobe. "Učinek je ustvarjena &# 39; polje&# 39; ki je zelo prijetna, še posebej, če je zgornja meja je enaka"Pravi Marta de la Torre.

00404541

streha Če ima vaša tla normalno višino, zaveza, da barve enake barve kot stene ali svetlejšo točko, po svetuje Laura Ehlis, da pridobijo občutek prostornosti. Ampak, če je preostali del hiše bele, izberite belo.

Velika dilema: kakšne barve je bolje?

Belén Campos priporoča "seznam predvajanja, seznam vaših najljubših barv. Rdeča, modra, bež, ... je lahko zelo raznolika".

¿Intense ali ne? Ko izberete svoj seznam, upoštevati vso svojo mehko -tonos ponudbo, srednje in intenzivno vsako barvno in bivanje z enim ti je všeč več drug.

Če vam je všeč svetle barve, kamne in bela nikoli ne gredo iz mode. Mediji modri in sivi toni so tudi odlična

Barvno družine. Mislim, druge barve, ki gredo dobro z vsakim tonom vaš celoten seznam predvajanja in videli, kaj vam je najbolj všeč, ali se počutite bolje.

Naredite testi. Ne ostanejo z enim, ne da bi ga poskuša doma. Naslika dab vsake barve v vsaki od sten, ki imajo drugačno pojavnost svetlobe in videli, kako se barva spremeni na različnih delih dneva. Toliko, da veste, kaj je barva, ki bo bolje prilegajo v vaši dnevni sobi.

Kaj naj naredim z vrati in okni?

Lahko jih slikati kot steno ali jih označite z drugo barvo. "Ampak vedno izbrati satinirana. Pozabite na svetlo barvo". Svetuje Marta de la Torre.

Če je stena je temno, barvanje pohištvo v nekoliko svetlejši od stene ali belega tona.

Če je stena je jasno, ali bela, Dobra ideja je, da barve siva ali bež. Tudi če barve podstavek v isti barvi (in trim, če sploh) bo bolj dodelane.

Če je soba majhna Kot steno naslikati: vam bo prostor videti večji.

Galerija, 9 fotografije
Kakšne barve SALON PINTO? STROKOVNJAKI ODZIV

Ons: Katere druge barve nosiš?

Pomislite toni zavese, zavese in dodatki, kot so blazine ali podrobnosti. Poiščite jih v barvah, ki združujejo tudi s steno, vendar dodaja, da jim je točko Nasprotno, tako da ni vse enako in izgledajo kot okolju "nadstropje predstava".

¿Mat ali mat?

V konča so pomembne, vendar tako je zid je kot nalašč. Dober kit je bistvenega pomena, pravi Belén Campos.

?? mat plastike. Zaključek je bolj občutljiva in, da je mat, daje globino. Ampak, če imate velike stene ali kot sodobno opremo, lahko upaš mat glazuro vode, ki je bolj gladek.

?? Satinados. Če imate otroke ali domače živali Mogoče bi bilo bolj praktično za čiščenje praske ali madeži na stenah, smo svetovali Laura Ehlis.

Kako so vaše pohištvo?

Idealno bi bilo, ustvariti platno, na katerem stojijo okras ven. Ozračje bo barvo in dihati.

¿Počisti deli? Vaš izbor izbira je široka. Izbirate lahko med pastelnih barv, medij, intenzivno ...

¿Dark kosov? Pozabite močna. Na primer, temno lesa pohištvo niso prijatelji čokoladne rjave stene, saj je vse omete. "Vendar pa lahko igrate peska slika na steni in ki latte, na primer"To nam daje alternativo Belén Campos.

Kakšen slog Tine salon?

Klasična soba Gredo tudi kamen, beige in sivih las. In če je visoke strope in ornamenti, lahko upaš z rdečimi dotakne in čokolado.

00349540

Vintage salon zraka kjer je pohištvo za glavno vlogo, boste popoln jasen ton. Vendar ni treba biti bela. Izbirate lahko med modro, zeleno, svetlo siva ...

Sedanji soba Bodo fit belo, modro in sivo olje. Če imajo pohištvo zelo lahko ravne črte igra vse barve.

V idealnem primeru slikarstvo dnevno sobo v istem območju kot drugod po hiši. Sive, temne in svetle barve je najljubši

Dare: Želite več barv?

Obstajajo področja, ki se lepo ujema s svetlimi barvami in intenzivnimi barvami ... so spektakularno!

?? Odpri. Kot učilnic, povezanih z jedilnico in kuhinjo, mansarda. Zastavljena intenzivne barve na vseh stenah in vse, ki se ne razredčenih v okolju.

??stene "sila". Opeke ali kamna. Imajo toliko prisotna, da morajo spremljati intenzivno barvo. Poglej barvnih kartah in svobodno izbirajo.

Barvne triki za razširitev prostora

Nimate slikati vse stene enake barve. Belén Campos storila dve sosednje stene poslikane s temnejšo barvo in druga dva ena bolj jasno. Če so stene niso zelo visoke, vam predlagamo, široka in dve barvni navpične črte, ker bi se zgornja meja. Potrebujete več idej? Marta de la Torre predlaga barve v nevtralnem tonu in dal piko zelene vode ali vroče roza na jedilnico steno ali kavč, si poglejte jo. Ali barve pravokotnik, ki je drugačne barve na steno, da dajo sliko gor in bolj poudarjajo.

Vaša dnevna soba je mini? nadalje Igrajte se z barvami! Ker lahko spremeni dojemanje prostora z barvo in bi bilo videti višji, širši ...

bivalni prostor moderno linijo s podrobnostmi v roza 1017x1280

Ali vidiš to sobo? Igrali smo z različnimi načini slikati strope in stene, tako da lahko vidite, kako lahko spremenite le barvo. Širši, širši, svetlejši ... Poglej tukaj, vas bo presenetil!