Oblika okna

Vrste oken in usmerjenost v prostoru, so odločilni dejavniki pri izbiri zaves. Naj razmerje med količino materiala, ki ga uporabljate, in dolžino okna in mislim, koliko sonca in jasnost na voljo v: Ali potrebujemo debele zavese oziroma transparenten?

Miscalculates metrov tkanin

Kalkulator v roki, opravlja računov metrov tkanin, ki jih potrebujete za zavese: dodaja 30 cm v širino okna in rezultat nato pomnožimo s 2, 2,5 ali 3, kot želite zaslon z več ali manj si jo pridobil.

Kakšna je idealna dolžina?

V dolgo obstaja veliko gibanja. Najpogostejši je, da dodamo približno 15 cm v dolžino okna. Ne embago, če vam je všeč zavese plazijo kot mi, dodaja še 10 cm: to bo podprt na terenu. Veste, da smo v kabinetu radi tako ...

Lepo padec!

Da bi dosegli zavese z lepim padcem, se odločijo za "težke" materialov, kot so debele posteljnino, svile ali ženiljska divjini. Če želite uporabiti nove tkanine, izberite lonetas, arpilleras bombaža ali svile posteljnino.

Iz praktičnih družine: roletne!

Če se okno ne omogoča velike zavese in želijo praktičen in lahek rešitev, žaluzije so vaši najboljši zavezniki. Zložljiv lahko postavite (palice), paqueto (brez palic) ali Roman (z Drapiranje).

Zaslužite luč s čipkastimi zavesami

Za zmago naravne svetlobe zavese, ki se uporablja za izdelavo zaves. Njihove tkiva, plavajoči in lahka (nit, voile, perilo odprta vezavi ...), so kot nalašč, da naj vsako sončno svetlobo.

Dare, da se ujemajo!

Velika okna, balkonska vrata in spalnico okna so najboljša mesta, kjer uporaba kombinacije: (več tekoče) zavese z sheers (klasična možnost) ali pade z žaluzijami. Meni, da je bolj gleda okno, boste več pozornosti do nje in poglede.

Tiebacks: Uporabne in praktične

V tiebacks so majhne koščke lesa ali kovine, ki se nahaja na tretjino zavese, ustvariti elegantno Drapiranje učinek kot nalašč za zbiranje zavese. Vedno bi klasično in romantično noto.

Spone: Charming dopolnilo

Okna z dvojnimi zavese, zavese podložene s filcem ali kombinacije pade in visillo, uporablja sponke (trakov ali vrvic, ki imajo zaveso), so idealni za zbiranje tkanine in ustvariti denar opazne, s poudarkom na okna.