"Prav je, da je moja hiša zelo minimalistično ..." No, bomo sprejeli gole stene, kot minimalizma, vendar vsi vse? Med zapolniti skoraj na robu zadušitve s spomini, slike in druge in ne eno samo sliko teh nepozabnih počitnic obstaja velik razpon možnosti, ki jih ni treba vodijo k galerijo tipa hiše.

Galerija, 15 fotografije
Če bi stene govoriti ... 15 ZAMISLI ZA eleganten okrasiti

Ali je možno, da si ščit proti minimalizma ne vem, kje naj začnem? Ali smo na cilju? Če je tako, don&# 39; skrbi (Ti si niti prva niti ne bo zadnja, ki bo zaklenil pred prazno steno) in z veseljem (ker prihajamo na pomoč!).

Sestava dvorana s fotografijami otrok lastnikov

Če imate težave pri odločanju, ne vem, če okrasite steno z nalepko ali okvir, serijo filmov, ki so se nabira prah v predalu, si oglejte našo galerijo in navdih. Zagotovo med 15 idej, ki so prišli skupaj najti dobre ideje, da okrasite stene vaše hiše.

Galerija, 15 fotografije
Če bi stene govoriti ... 15 ZAMISLI ZA eleganten okrasiti

Od prvotno sestavo okvirjev (ja, samo okvirji) za dnevno sobo ali steno spominov s slikami v črni in beli barvi z zelo zen nalepke za vaš najljubši kotu ali zabavna pisanih črk, s katerimi prilagodite sobi greh. Edina omejitev je domišljija. In ne bojte se, da glas na stene. Seveda imajo veliko zgodb za povedati!